Ingredients:
250g mató
250g mantega
1 got i mig de farina (a mi me'n va agafar una mica més)
una punteta de bicarbonat
sucre
Elaboració:
Deixeu la mantega una estoneta abans de començar fora de la nevera (jo la vaig desfer una mica al microones...). Preescalfeu el forn a 200ºC.
En un bol esmicoleu el mató i la mantega i barrege-ho tot. Després afegiu la farina i el bicarbonat i treballeu la massa fins que quedi compacta i gens enganxosa. Amb un corró esteneu la massa fins deixar-la de menys de mig centímetre de gruix i amb l'ajuda d'un got talleu rodones de la pasta.
Poseu sucre en un plat i safata i suqueu una rodona en el sucre. Doblegeu-la a la meitat deixant la part ensucrada a l'interior i repetiu la operació. Us quedarà un quart de rodona que haureu de sellar amb l'ajuda del dit o una forquilla. Espolvoregeu unicament la part superior amb sucre. Per si no queda molt clar el procediment a seguir us hem preparat un vídeo:
Fins aviat!
I natros quan provarem algo???
ResponEliminaeste finde algo caurà...jeje!
ResponElimina