dijous, 28 d’octubre de 2010

SAL I OLI a RAC1


http://rac1.org/elmon/seccions/a-cop-de-clic/

Aquest matí han recomanat el nostre blog a RAC1!!! Tot gràcies a m'un cunyat...aix... és que tinc un cunyat...jeje!!! Gràcies Xavi! Gràcies a això avui hem tingut un boom de visites al blog i hem passat les 1000!!! Estem molt contentes!!!

La veritat es que això ens ha donat una espenteta...i estem pensant en cosetes per fer això una mica més interessant!!! Volem que participeu vosaltres també una miqueta i que si proveu les receptes ens feu algun comentari o ens envieu alguna foto...

D'altra banda, aprofitant que s'apropen dates nadalenques, us proposem un CONCURS!!! Heu d'enviar-nos alguna recepta que prepareu a casa per aquestes dates i que us agradi especialment al nostre correu: arualardnas@gmail.com. D'entre totes les receptes farem  un sorteig i la recepta escollida la publicarem al blog. Com a premi us enviarem un regalet (sorpresa). Animeu-vos a participar i a compartir les vostres idees i opinions!!!Us anirem donant detalls de com avança el concurs i quines són les regles del joc!

Moltes gràcies a tots i fins aviat!!!

Laura&Sandra

3 comentaris:

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...