dissabte, 9 d’octubre del 2010

Pastís de formatge

Aquest matí he fet de cangur una estoneta...Quan la Nere ha entrat per la porta, no reocordo si abans o després de dir-me bon dia, m'ha dit: Tia, fem un pastís? Evidentment no m'he pogut negar...Encara que sembli estrany a la nostra neboda no li agrada la xocolata així que ens hem posat a pensar de que podiem fer el pastís...Hem estat indagant per internet i a la web de directo al paladar hem trobat una recepta de pastís de formatge amb molt bona pinta i molt senzillet així que ens hem posat "manos a la obra".

Ingredients:
1 tarrina formatge per untar (philadelphia)
3 ous
3 iogurts
3 cullerades de farina
10-12 cullerades de sucre (nosaltres n'hem posat 11)

Elaboració:
Poseu tots els ingredients en un bol i bate-ho tot bé fins que quedi ben fi. Poseu la mescla en un motlle que previament heu d'untar amb mantega i pose-ho al forn. El forn l'heu de precalentar a 200º i quan poseu el pastís a dintre el baixeu a 170º per coure'l! Deixeu-lo coure una mitja horeta...veureu que agafa una mica de color... Proveu amb la punta d'un ganivet que sigui cuit de dintre (es important que quedi ben cuit).
Un cop cuit deixe-lo a temperatura ambient fins que es refredi i després poseu-lo a la nevera.

Només us queda emplatar i degustar aquest postre boníssim i facilíssim! Nosaltres hem posat una mica de melmelada per acompanyar...una combinació perfecta!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...