Ingredients (per a 6-8 persones):
2 albergínies
4 talls de pernil salat
200gr gambes pelades
formatge ratllat
Per a la beixamel:
mantega
llet
farina
Elaboració:
Peleu les albergínies i talleu-les en rodanxes de mig dit d'ample. Enfarineu-les lleugerament i fregiu-les només una mica, fins que agafin color. (Us recomanem que les fregiu amb la fregidora).
Disposeu les albergínies fregides (tal i com es mostra a la fotografia) en una safata que pugui anar al forn.En una paella poseu un rajolí d'oli i daureu les gambes. Quan estiguin cuites tireu el pernil tallat a trossos petits. Doneu-li dues voltes i poseu la mescla sobre les albergínies.
A banda, feu la beixamel: en una cassola poseu dues cullerades de mantega i desfeu-la. Afegiu tres cullerades de farina i remeneu. Afegiu 3/4l de llet a poc a poc i remeneu fins que espessi. Podeu ajudar-vos amb la batedora per a que no quedin grumolls. Afegiu un polzim de sal.
Per últim afegiu la beixamel sobre les albergínies, les gambes i el pernil salat, poseu formatge ratllat al damunt i gratine-ho al forn. Prove-ho que val la pena!!!
es bunissimmmmmmmm!!!!
ResponElimina