dimarts, 12 d’octubre del 2010

Pastís d'albergínia

Avui us ensenyem una recepta boníiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmaaaaaa! La idea, com no, és de la mama...Fa uns anys, un dia que estava creativa ho va provar i d'allà va sortir un plat boníssim que molts diumenges mengem a casa. Feia dies que voliem ensenyar-vos aquesta recepta...esperem que us agradi!!!

Ingredients (per a 6-8 persones):
2 albergínies
4 talls de pernil salat
200gr gambes pelades
formatge ratllat
    Per a la beixamel:
    mantega
    llet
    farina

Elaboració:
Peleu les albergínies i talleu-les en rodanxes de mig dit d'ample. Enfarineu-les lleugerament i fregiu-les només una mica, fins que agafin color. (Us recomanem que les fregiu amb la fregidora).
Disposeu les albergínies fregides (tal i com es mostra a la fotografia) en una safata que pugui anar al forn.



En una paella poseu un rajolí d'oli i daureu les gambes. Quan estiguin cuites tireu el pernil tallat a trossos petits. Doneu-li dues voltes i poseu la mescla sobre les albergínies.



A banda, feu la beixamel: en una cassola poseu dues cullerades de mantega i desfeu-la. Afegiu tres cullerades de farina i remeneu. Afegiu 3/4l de llet a poc a poc i remeneu fins que espessi. Podeu ajudar-vos amb la batedora per a que no quedin grumolls. Afegiu un polzim de sal.
Per últim afegiu la beixamel sobre les albergínies, les gambes i el pernil salat, poseu formatge ratllat al damunt i gratine-ho al forn.

Prove-ho que val la pena!!!

1 comentari:

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...