diumenge, 3 d’octubre de 2010

Sacher (versió ràpida)

Fa un temps vam descobrir una recepta de tarta sacher que ens va fascinar!!! Avui us presentem una versió ràpida d'aquesta recepta que dona un resultat molt semblant. Ahir va ser l'aniversari d'un amic i que millor que celebrar-ho amb aquest pastís boníssim! Animeu's a provar-lo, val MOLT la pena! Algun dia us posarem la recepta original per si teniu més temps i voleu provar-la i així podeu comparar!

INGREDIENTS:
Per al bescuit:
1 iogurt
1 i 1/2 mesures del iogurt de farina
1 i 1/2 mesures de cacao en pols
1 mesura de sucre
1 mesura d'oli
1 sobre de llevadura
3 ous
Per al farcit:
Melmelada (en aquesta ocasió vam fer servir melmelada de fruites del bosc però la recepta original és amb melmelada d'albercoc, feu servir la que més us agradi!)
Per la cobertura:
160gr cobertura negra de xocolata VALOR (la podeu trobar a alguns supers (al caprabo en tenen))
150gr de mantega

ELABORACIÓ:
Bescuit:
Poseu tots els ingredients en un bol i passeu per la batedora. Aboqueu la mescla en un motlle d'uns 23-25cm de diàmetre previament untat amb mantega i enfarinat i poseu-lo al forn a 150º uns 30 minuts. És acosellable que ho aneu controlant, cada forn és un món...
Desenmotlleu i deixeu reposar sobre una reixeta (nosaltres fem servir la del microones).


Farcit:
Deixeu reposar el bescuit unes hores (mínim 4-5h), obriu-lo per la meitat i farciu-lo amb la melmelada que hagueu escollit. Sigueu generosos!



Cobertura:
Poseu la mantega i la xocolata en un bol de vidre i pose-ho al microones per fondre-ho. Poseu el bescuit farcit sobre una reixeta i aboqueu la xocolata desfeta sobre el pastís amb l'ajuda d'una cullera cobrint-lo completament. Deixeu refredar fins que la cobertura es faci dura i decoreu al gust!



Esperem que la proveu i que ens feu algun comentari!!! ;)

Fins aviat!

3 comentaris:

  1. Vaya bona pintaa!!!!! I jo que estic a casa en mono de xocolate i no en tinc... :(

    Bueno, ja provaré la recepta!!
    Felicitats!!

    ResponElimina
  2. Sembla sencill . Fellicitats per el blog . Desde qu'el van anomenar a rac1 no paro de mirar receptes vostres

    ResponElimina
    Respostes
    1. Anna! Gràcies!!! La veritat es que aquesta versió de sacher es ben senzilla i queda molt bo!! Algun dia penjarem la versió una mica més llarga que es encara un pelet més bo!! Gràcies pels comentari! Això ens fa seguir endavant!

      Elimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...