dissabte, 23 d’octubre de 2010

Tartaleta de fruites

Aquí teniu una recepta molt fàcil (encara que una mica entretinguda) d'un postre molt bo!

Ingredients:
1 placa d'hojaldre (si pot ser fresc millor)
2 plàtans
2 kiwis
1 pot pinya en almívar
1 pot préssec en almívar
3 fulls de gelatina
Per a la crema:
    1 ou
    1/4l llet
    50gr sucre
    25gr farina
    pell llimona (un trosset)
    1/2 pal canyella

Elaboració:
Agafeu la pasta de full i amb una forquilla punxeu-la bé. Poseu-la entre dos papers vegetals i entre dos plaques de forn per coure-la (podeu posar al damunt qualsevol element que sigui pla, pesi i pugui anar al forn). L'objectiu es que no pugui pujar. S'ha de coure al forn durant 15-20 minuts a 180ºC. Ha de quedar torradeta sense cremar-se!!!

Mentre es cou la pasta de full prepareu la crema: en un cassó escalfeu la llet amb la pell de la llimona i la canyella. A banda, en un bol, barregeu l'ou, el sucre i la farina. Quan la llet estigui calenta, afegiu la mescla i deixeu a foc lent sense parar de remenar fins a que espessi. Aparteu del foc i deixeu refredar.

Poseu els fulls de gelatina a remull.

Peleu i talleu les fruites i un cop s'hagi refredat la pasta de full i la crema ja la podeu començar a montar! Esteneu sobre la pasta de full la crema amb l'ajuda d'una espàtula i decoreu amb les fruites al vostre gust. 

Com a toc final, per donar-li aquest aspecte tant apetitòs agafeu una mica del suc de l'almívar del préssec (un dit i mig a un got) i escalfe-ho al microones. Escorreu els fulls de gelatina i afegiu-los al almívar calent. Amb l'ajuda d'un pinzell pinteu el pastís amb aquesta mescla.

Esperem que la proveu i que us agradi! Amb maduixes queda molt vistosa però ara no és la època...

Fins aviat!

4 comentaris:

  1. Sandraaaa meu he pensat millor i vull aixo pal cumple!!! M'encanta!!! Vaia pinta fa!

    ResponElimina
  2. Para lo teu cumple ja tinc pensat que fer i no és això... ho sento!

    ResponElimina
  3. Vaya pinteta bonaaaaaa!!!! ;-)
    Trobo que te mos hauries de fer la nostra profe de cuina de caps de setmana! Au que no xalariem sas!
    Cracks!!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...