Aquí teniu una recepta molt fàcil (encara que una mica entretinguda) d'un postre molt bo!
Ingredients:
1 placa d'hojaldre (si pot ser fresc millor)
2 plàtans
2 kiwis
1 pot pinya en almívar
1 pot préssec en almívar
3 fulls de gelatina
Per a la crema:
1 ou
1/4l llet
50gr sucre
25gr farina
pell llimona (un trosset)
1/2 pal canyella
Elaboració:
Agafeu la pasta de full i amb una forquilla punxeu-la bé. Poseu-la entre dos papers vegetals i entre dos plaques de forn per coure-la (podeu posar al damunt qualsevol element que sigui pla, pesi i pugui anar al forn). L'objectiu es que no pugui pujar. S'ha de coure al forn durant 15-20 minuts a 180ºC. Ha de quedar torradeta sense cremar-se!!!
Mentre es cou la pasta de full prepareu la crema: en un cassó escalfeu la llet amb la pell de la llimona i la canyella. A banda, en un bol, barregeu l'ou, el sucre i la farina. Quan la llet estigui calenta, afegiu la mescla i deixeu a foc lent sense parar de remenar fins a que espessi. Aparteu del foc i deixeu refredar.
Poseu els fulls de gelatina a remull.
Peleu i talleu les fruites i un cop s'hagi refredat la pasta de full i la crema ja la podeu començar a montar! Esteneu sobre la pasta de full la crema amb l'ajuda d'una espàtula i decoreu amb les fruites al vostre gust.
Com a toc final, per donar-li aquest aspecte tant apetitòs agafeu una mica del suc de l'almívar del préssec (un dit i mig a un got) i escalfe-ho al microones. Escorreu els fulls de gelatina i afegiu-los al almívar calent. Amb l'ajuda d'un pinzell pinteu el pastís amb aquesta mescla.
Esperem que la proveu i que us agradi! Amb maduixes queda molt vistosa però ara no és la època...
Fins aviat!
Sandraaaa meu he pensat millor i vull aixo pal cumple!!! M'encanta!!! Vaia pinta fa!
ResponEliminaPara lo teu cumple ja tinc pensat que fer i no és això... ho sento!
ResponEliminaVaya pinteta bonaaaaaa!!!! ;-)
ResponEliminaTrobo que te mos hauries de fer la nostra profe de cuina de caps de setmana! Au que no xalariem sas!
Cracks!!!!
quan vulguesseu!!!ja ho saps!!!
ResponElimina