Avui toca rostida i de postre portaré aquest tortell de crema...una opció molt bona per al café...Donant-li forma de ferradura podeu aconseguir un berenar o esmorzar molt bo...espero que us agradi i que ho intenteu de fer ja que es molt facilet!
Ingredients:
1 placa pasta de full
sucre glace
ametlles crues
Per a la crema:
1 ou
1/4l llet
50gr sucre
25gr farina
pell llimona (un trosset)
1/2 pal canyella
Elaboració:
Preescalfeu el forn a 180ºC.
Prepareu la crema: en un cassó escalfeu la llet amb la pell de la llimona i la canyella. A banda, en un bol, barregeu l'ou, el sucre i la farina. Quan la llet estigui calenta, afegiu la mescla i deixeu a foc lent sense parar de remenar fins a que espessi. Aparteu del foc i deixeu refredar.
Esteneu la pasta de full i poseu al centre en forma de línea la crema, plegueu la pasta de full de les dos bandes embolcallant la crema de manera que us quedarà un "xurro" de crema. Feu-li forma rodona juntant els dos extrems. Humitegeu una mica amb aigua i espolvoregeu amb ametlles laminades. Coeu al forn uns 15-20 min i espolvoregeu amb sucre glace.
Salut!
mmmm quines ganes de provar-lo!
ResponEliminaja queda poquet!
ResponElimina