dimarts, 2 de novembre de 2010

Huevos moles

Tot i haver nascut a Catalunya les nostres arrels vénen del sud i clar està...hem heredat algunes receptes de la gastronomia andalusa. Aquesta és una de les receptes que sempre hem fet a casa i que ens encanta...

Ingredients:
1l de llet
uns trossets de pell de llimona
1 pal de canyella
4 cullerades de sucre
6-7 ous (només necessitarem les clares)

Elaboració:
Monteu les clares a punt de neu i mentrestant poseu la llet i la resta d'ingredients en una cassola a escalfar.
Un cop estiguin montades les clares i la llet calenta retireu la llimona i la canyella. Ara es tracta d'anar afegint cullerades de les clares d'ou montades a punt de neu dintre la llet i anar coent-les per les dues bandes.
Serviu-ho en una safata fonda on quedarà la llet a sota i a sobre les clares d'ou. Espolvoregeu amb una mica de canyella en pols.

Quan ho serviu es tracta d'anar menjant part de la clara i part de la llet.

Nosaltres aprofitem a fer aquesta recepta quan tenim clares d'ou que no hem fet servir, per exemple, quan fem tiramisú que només necessites els rovells.

Esperem que us hagi agradat i que us animeu a provar-los!

5 comentaris:

  1. Això vol dir que has fet tiramisu? Perquè si es que siiiii jo ne vull!!!

    ResponElimina
  2. no...en aquesta ocasió va ser allioli..tranqui que quan hi hagui tiramisú te'n guardaré un trosset!

    ResponElimina
  3. I a mi??????????? ;-)
    Los huevos moles també fan mooooooolt bona pinta!!! Se m'acumula la feina!!!
    Moltes felicitats xiques, seguiu així!!

    ResponElimina
  4. Trobo q ja he pogut fer-me seguidora!!!!

    ResponElimina
  5. molt bé! Felicitats Sílvia! i felicitats a totes les sílvies que avui és el seu dia!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...