diumenge, 21 de novembre de 2010

Bacallà a l'estil de la mama (amb ceba, tomàquet, panses i pinyons)

Aquí va una altra recepta de la mama que us garanteix l'èxit en qualsevol àpat que prepareu!!! Només cal assegurar-vos que al vostre convidat li agrada el peix...La nostra mare fa uns quants anys que la prepara i a tots els de casa ens encanta!!!

Ingredients:
6 talls de bacallà (a punt de sal)
3 cebes
1kg de tomàquets
un grapat de pinyons
un grapat de panses


Elaboració:
Enfarineu el bacallà i fregiu-lo a foc mig-ràpid. Quan estigui rosset per les dues bandes (sense passar-se de cocció per a que no es ressequi) es treu i es reserva. 
Talleu les cebes a tires i en el mateix oli de fregir el bacallà fregiu la ceba (afegint una mica de sal) fins que estigui ben toveta. Afegiu el tomàquet ratllat i deixe-ho fins que estigui tot ben cuit (sabreu que està cuit el tomàquet quan l'oli surti a la superfície).
A banda, en una paella amb un rajolí d'oli daureu els pinyons i les panses.
Afegiu el bacallà al tomàquet i la ceba i els pinyons i les panses i deixe-ho uns minuts que faci un "xup-xup" tot plegat a foc lent.


Serviu i disfruteu d'aquest plat!!!


Fins aviat!

2 comentaris:

  1. Vaya pintota!!!! Segueix així Sandra!!!! A vere si me presento al concurs, però pa igualar això......bffffff!!!!

    ResponElimina
  2. Lo important és participar i espero la teva participació!!! ;)

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...