Molts diumenges a casa fem un plateret de musclos per picar...Avui us ensenyem una manera molt fàcil i bona de preparar-los. Aquesta manera de fer-los la podeu aplicar també a les cloïsses que queden inclús més bones que els musclos...Voreu a la foto que són petitets aquests...es perquè són del terreno i tot i ser petits són ben gustosos encara que ara no és època... Esperem que us agradi!
Ingredients:
Musclos
Oli
Sal
Pebre
Elaboració:
Poseu els musclos en una cassola (tapats) a foc ràpid i obriu-los al vapor. Després disposeu-los en un plat o safata retirant tota l'aigua que solten.
A banda, en una paella escalfeu una mica d'oli i quan aquest estigui ben calent afegiu una mica de sal i una bona quantitat de pebre. Doneu-li dos voltes i tire-ho a sobre dels musclos.
A menjar!! Com veieu és ben fàcil i queda ben bo!!!
M'ENCANTEN!!!!
ResponEliminaPero trobo a faltar la recepta de mejillons a la marinera de la teva mare! encara els recordo d'aquell finde que vaig ser a casa teua!
quina memòria...una de les teves qualitats...aquesta me l'apunto!tranquila que la posarem segur!!!
ResponElimina