dissabte, 27 de novembre del 2010

Minicroissants (dolços i salats)



 Aquest matí m'he aixecat creativa, amb ganes de fer alguna cosa nova...Realment volia fer una recepta d'un pastís que vaig veure l'altre dia  però ha estat impossible poder trobar la recepta un altre cop... així que he pensat de fer aquests mini-croissants...ja feia dies que pensava que podia fer aquesta recepta com una variació dels saladitos que ja us vam ensenyar...
He estat indagant per internet i he trobat la manera de plegar els croissants (podeu veure un vídeo aquí) així que m'he decidit a intentar-ho! El resultat boníssim! Jo els he fet de pernil dolç amb formatge i de nutella però els podeu fer d'allò que més us agradi!!!







Ingredients:
1 placa d'hojaldre (millor que sigui fresc)
pernil dolç
formatge
nutella
1 ou batut
sèsam
sucre glacé










Elaboració:

Esteneu la placa d'hojaldre i talleu-la formant triangles. Depenent del tamany que volgueu els croissants feu-los més grans o més petits. Jo els he fet ben petits i d'una placa d'hojaldre n'han sortit 32 (16 dolços i 16 salats).





Poseu el farcit que hagueu escollit en l'extrem més ample del triangle:
Opció salada
Opció dolça
Ara plegueu-los tal i com heu vist en el vídeo intentant que el farcit quedi ben sellat per tal que es quedi tot a dintre.
Poseu-los en una placa de forn sobre paper vegetal i pinteu-los amb l'ou batut. Als de pernil dolç amb formatge jo els he posat una mica de sèsam també. Amb 15 minutets de  forn (preescalfat a uns 180ºC) els tindreu a punt.
Per últim, als de nutella els he espolvorejat amb una mica de sucre glacé tamisat, també podrieu acabar-los amb uns fideuets de xocolata o amb una cobertura de xocolata...

Espero que us hagi agradat!!! Bon profit!!!

Fins aviat!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...