diumenge, 26 de desembre del 2010

Carxofes amb foie i ous ferrats

No fa gaire vaig anar a dinar per celebrar el cumple de dues amigues (Marta i Tiff) a un restaurant. Allà ens van servir un plat similar que estava boníssim! Nosaltres algun cop ho haviem fet sense les carxofes i també queda molt bo però avui he volgut provar-ho així... No sé exactament si es així com ells ho van fer però el sabor ha quedat semblant. Quan ho vaig provar al restaurant hem va recordar moltíssim les carxofes que fa la meva mare molts cops d'aquesta manera i la resta (ous i foie) no té molt de misteri... Vaig agafar la idea i he apropfitat la ocasió, avui dia de Sant Esteve, per a provar i disfrutar d'aquest plat amb tota la familia! Aquest ha sigut un altre entrant que hem menjat....estava...mmmmm...


Ingredients:
Carxofes
Ous
Foie


Elaboració:
Peleu i talleu les carxofes ben fines. Enfarineu-les i fregiu-les (us aconsello fer servir fregidora si en teniu ja que quedaran molt més cruixents i menys olioses).
Fregiu els ous.
Passeu el foie per la paella, tomba i tomba.
Monteu en un plat fondo les carxofes al fons, els ous i el foie i serviu. Abans de menjar trinxe-ho tot i remene-ho bé! Es tracta de menjar una mica de tot. Us asseguro que és un plat boníssim i molt fàcil de preparar!


Bon profit! Fins aviat!

2 comentaris:

  1. Mmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!! Aquesta tarda ho provaré de fer!!! Mmmmmmmmmmmmm

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquest Sant Esteve jo també ho faré és un entrant q me'l han recomanat molt

      Elimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...