diumenge, 26 de desembre del 2010

Carpaccio de gambes amb vinagreta de mandarina

Aquest ha estat un dels entrants que hem menjat a casa el dia de Sant Esteve...Molts cops haviem fet carpaccio de gambes pero mai la vinagreta de mandarina. El contrast de sabors està molt bé encara que crec que a mi m'ha faltat afegir una miqueta de sal...Podeu menjar-lo simplement amb un rajolí d'oli i una miqueta de pebre que està igualment bo!!!


Ingredients:
6 gambes
Pebre
Sal
     Per a la vinagreta:
     2 mandarines
     Julivert
     2 cullerades de vinagre de jerez
     6 cullerades d'oli


Elaboració:
Peleu les gambes i retireu els intestins. Poseu-les entre dos papers transparents (paper film) i aplasteu-les  fins aconseguir una capa fina (jo ho faig donant cops amb el cul d'una cassola). Guardeu al congelador sobre una superfície plana.
Per a la vinagreta: ralleu la part taronja de les mandarines i escaldeu-la en aigua bullint durant 5 segons. Mescleu en un bol la pell escaldada, el suc de les mandarines, l'oli, el vinagre i dues cullerades de julivert fresc picat.
Poseu el carpaccio de gambes en el plat que ho aneu a servir i deixeu descongelar a temperatura ambient. Amaniu amb la vinagreta i poseu una mica de sal (millor si es maldon) i una mica de pebre.


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...