dimecres, 29 de desembre del 2010

Amanida semifreda amb formatge de cabra i vinagreta de melmelada de tomàquet



Aquesta amanida és de creació pròpia...agafant idees de diferents plats i fusionant-les en un ha quedat un plat boníssim! Per a mi la combinació és perfecta! Espero que us animeu a provar-la! És realment bona! No és per menjar-la tots els dies però de tant en tant...mmmmm.....


Ingredients:
Mesclum d'enciams (jo sempre faig servir unes bosses del mercadona que es diuen brotes tiernos)
Formatge de cabra (rulo)
1 paquet de cintes de bacó
1 grapat de panses
1 grapat de pinyons
Melmelada de tomàquet
Sal
Oli
Vinagre de mòdena


Elaboració:
Renteu els enciams i disposeu-los a la safata on aneu a servir l'amanida i afegiu la sal.
En un recipient poseu un parell de cullerades de melmelada, una part de vinagre i tres d'oli (dependrà de la quantitat d'amanida que prepareu) i remeneu bé. Això serà la nostra vinagreta.
A banda, en un paella daureu el bacó fins que estigui torradet. Afegiu els pinyons i quan haguin agafat color afegiu també les panses (podrieu afegir també altres fruits secs). 
Talleu el formatge de cabra a rodanxes d'un centímetre de gruix aproximadament i monteu-lo sobre torradetes de pa. Foneu-lo al microones o gratine-ho al forn.
Per últim només us queda montar. Sobre els enciams distibuiu el bacó amb les panses i pinyons i poseu també les torradetes amb el formatge de cabra fos (podrieu fer una rodanxa gran al mig en comptes de petites però a mi m'agrada més així perque fa més bon repartir...Si l'amanida és individual no hi ha aquest problema...). Finalment afegiu la vinagreta mirant de posar la part sòlida (melmelada) sobre el formatge de cabra.


Espero que disfruteu tant com jo d'aquesta recepta! Bon apetit!

2 comentaris:

  1. Hola , bon dia

    m encanta la teva amanida...a mi tot el que siguin amanides...em el teu permís anotada queda, i gràcies per compartir-la

    fins aviat, petonets Susanna

    ResponElimina
  2. hola susanna m'agrada que t'agradi la recepta! espero que la puguis disfrutar tant com ho fem nosaltres!!!Tinc alguna que altra amanida pendent que espero t'agradin tant com aquesta!

    Fins aviat!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...