dimecres, 5 de gener del 2011

Pollastre amb ceba i carlota

Aquí va una altra recepta estrella de la mama! És bunísssssssiiiiiimmmmmmm!!!!! Tothom que prova aquest plat vol repetir!!! Sinó dieu-li a Martina, una nena de cinc anys que la meva mare ha cuidat des de ben petita i que cada cop que la  veu li diu que quan li farà aquell pollastret tendret en carloteta...proveu-lo i veureu com no us arrepentiu!!!

Ingredients:
2 cuixes de pollastre per persona
1 ceba per persona
1 carlota per persona
1 dent d'all per persona
vi blanc
aigua
una fulla de llorer
oli
sal
pebre


Elaboració:
Salpebreu la carn i daureu-la en una cassola a foc mig-ràpid amb un bon raig d'oli. Quan estigui daurada la carn baixeu el foc i tireu els alls sencers i la fulla de llorer i afegiu la ceba talladeta a tires fines. Deixe-ho coure fins que la ceba estigui transparent i llavors afegiu la carlota tallada en bastonets. Ho heu de deixar a foc mig fins que estigui tot ben tovet.
Quan estigui ben cuit afegiu una mica de vi blanc (dependrà de la quantitat que feu, compteu mig got per cada 3 racions) i deixe-ho reduir un parell de minuts i afegiu aigua fins cobrir el pollastre a la meitat. Deixe-ho bullir fins que l'aigua i el vi hagi reduit i tot estigui ben cuit.


Que vinguin carregats i bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...