Ingredients:
1 cua de rap per persona (serveix qualsevol altre peix que us agradi)
alls tendres
sal
oli
pebre
un tomàquet d'amanir per acompanyar (és opcional)
Elaboració:
Posu un rajolí d'oli en una paella i tireu els alls tendres tallats a trossets. Feu-los a foc lent fins que estiguin ben tovets. Quan estiguin cuits pugeu el foc i tireu el peix. Amb un tomba i tomba tindreu prou per coure el peix (recordeu que si coeu el peix massa us pot quedar sec i perd tota la gràcia i gust). Serviu el plat posant els alls tendres per sobre el peix. Podeu acompanyar amb un tomàquet obert amanit amb sal, pebre i un rajolí d'oli com vaig fer jo o amb el que vosaltres vulgueu...
Per cert, el meu amic invisible em va regalar un llibre amb receptes de xocolata...tinc moltes ganes de provar-ne alguna...ja us la penjaré per compartir-la amb tots vosaltres!
Salut i fins aviat!
Ohhhh ¡quina pena que no mirés ahir aquesta recepta! Justament vam sopar rap, pero a la planxa, tot trist i sol. La combinació amb els allets tendres es deliciosa.
ResponEliminaUn petó,
Bueno Olga ja ho saps per la propera vegada!!! Esperem algun comentari quan ho hagis tastat...
ResponEliminaHola!
ResponEliminaNomés una pregunta: el fas a la planxa o fregit? Ho dic perque el cous amb la paella de fregir els alls tendres.
Hola Núria! Si, a la mateixa paella on has cuit els alls tendres fas el peix!
Elimina