dimarts, 18 de gener del 2011

Rap als alls tendres


Disculpeu que us hem deixat una mica abandonats aquests dies pero la veritat es que després de tants de dies d'excessos no teniem més que ganes de menjar verdureta i coses a la planxa i com comprendreu no us posarem aquí la recepta d'unes bledes bullides o d'un bistec a la planxa...Avui us ensenyem una recepta bastant light sense massa misteri pero que té un toquet bo...no és més que rap a la planxa amb uns alls tendres. Més que ensenyar-vos a fer la recepta en si el que volia era donar-vos la idea de com donar color i gust a un trist peix a la planxa (encara que per si sol ja sigui bo...).


Ingredients:
1 cua de rap per persona (serveix qualsevol altre peix que us agradi)
alls tendres
sal
oli
pebre
un tomàquet d'amanir per acompanyar (és opcional)


Elaboració:
Posu un rajolí d'oli en una paella i tireu els alls tendres tallats a trossets. Feu-los a foc lent fins que estiguin ben tovets. Quan estiguin cuits pugeu el foc i tireu el peix. Amb un tomba i tomba tindreu prou per coure el peix (recordeu que si coeu el peix massa us pot quedar sec i perd tota la gràcia i gust). Serviu el plat posant els alls tendres per sobre el peix. Podeu acompanyar amb un tomàquet obert amanit amb sal, pebre i un rajolí d'oli com vaig fer jo o amb el que vosaltres vulgueu...


Per cert, el meu amic invisible em va regalar un llibre amb receptes de xocolata...tinc moltes ganes de provar-ne alguna...ja us la penjaré per compartir-la amb tots vosaltres!
Salut i fins aviat!

4 comentaris:

  1. Ohhhh ¡quina pena que no mirés ahir aquesta recepta! Justament vam sopar rap, pero a la planxa, tot trist i sol. La combinació amb els allets tendres es deliciosa.

    Un petó,

    ResponElimina
  2. Bueno Olga ja ho saps per la propera vegada!!! Esperem algun comentari quan ho hagis tastat...

    ResponElimina
  3. Hola!
    Només una pregunta: el fas a la planxa o fregit? Ho dic perque el cous amb la paella de fregir els alls tendres.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Núria! Si, a la mateixa paella on has cuit els alls tendres fas el peix!

      Elimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...