dimecres, 2 d’octubre del 2013

El primer DIY del bloc!


El primer DIY del bloc! Quina il·lusió! Com molts sabeu fa uns mesos que m'he independitzat! Als quasi 30...ja tocava no? jeje! Passar de tenir una habitació a tenir tot un pis per habitar canvia molt la cosa! A la meva habitació ja no cabien més "catxarrets"!!! Penseu que hi havia una part de l'armari destinada a guardar motlles i coses de rebosteria...jeje! Ara tinc una habitació-despatx-taller exclusivament per a les meves cosetes i lo millor de tot...mil racons per decorar!!! El pis estava buit i he "xalat com una xiqueta menuda" decorant-lo! i lo que me queda! Ja us aniré ensenyant cosetes! Avui toca aquest suro diy que estarà al lateral de la taula del meu despatxet on podré penjar idees, projectes, notes importants, fotografies divertides i molt més...un projecte molt senzill i que crec que dona un puntet molt xulo! no us sembla??

Vaig veure aquesta idea a Pinterest! Que gran es Pinterest! Em puc estar hores i hores agafant idees! De fet, m'ha anat de meravella per agafar idees per al piset! Simplement genial! Concretament, vaig veure aquesta idea aquí. En un dels viatgets que he fet a ikea per amoblar el piset vaig carregar de surets (que en realitat son estalvis) i al lio! 3 unitats valen 2,99€! La resta de materials són molt bàsics! Necessitareu:



Materials:
- Plantilles, Aquestes de chevron (m'encanta el chevron!!!) les podeu descarregar aquí, un rotlle de paper de wc...
- Tisores o estisores (he consultat a les profes Laia i Sílvia i en català son els dos acceptats) i cutter.
- El surets-salvamanteles de ikea (tants com en vulgueu)
- Pintura acrílica del color que vulgueu
- Pinzells o rodillets per pintar
- Un got o plat de plàstic per posar-hi la pintura
- Cinta de doble cara

Procediment:
Crec que no hi ha molt a explicar no? simplement es tracta de jugar amb les formes, plantilles, colors que hagueu escollit i pintar tants surets com necessiteu per a la vostra composició! A mi m'encanten les formes geomètriques i la combinació del color craft amb el blanc! Deixeu assecar i enganxeu a la paret amb cinta de doble cara! La veritat es que tinc el dubte de que passarà quan vulgui llevar els surets de la paret però...es la millor manera que se'm va ocórrer!


Us agrada el resultat??? A mi...m'encanta! :)


Apa doncs! Si us ha agradat ja sabeu...cap al ikea a buscar estalvis! jeje!

Sandra

------------------------------------------------------------------------------------------------------



El primer DIY del blog! Qué ilusión! Cómo muchos sabéis hace unos meses que me he independizado! A los casi 30...ya tocaba no? jeje! Pasar de tener una habitación a tener todo un piso para habitar cambia mucho la cosa! En mi habitación ya no cabían más cacharros!!! Pensad que había una parte del armario destinada a guardar moldes y cosas de repostería...jeje! Ahora tengo una habitación-despacho-taller exclusivamente para mis cositas y lo mejor de todo...mil rincones para decorar!!! El piso estaba vacío y he disfrutado como una enana decorándolo! y lo que me queda! Ya os iré enseñando cositas! Hoy toca este corcho diy que estará al lateral de la mesa de mi despachito donde podré colgar ideas, proyectos, notas importantes, fotografías divertidas y mucho más...un proyecto muy sencillo y que creo que da un puntito muy chulo! no os parece??

Vi esta idea en Pinterest! Que grande es Pinterest! Me puedo estar horas y horas cogiendo ideas! De hecho, me ha ido de fábula para coger ideas para el pisito! Simplemente genial! Concretamente, vi esta idea aquí. En uno de los viajecitos que he hecho al ikea por moblar el piso cargué de corchos (que en realidad son salvamanteles) y al lío! 3 unidades valen 2,99€! El resto de materiales son muy básicos! Necesitaréis:



Materiales:
- Plantillas, estas de chevron (adoro chevron!!!) las podéis descargar aquí, un rollo de papel de wc...
- Tijeras y cutter.
- Los corchos-salvamanteles de ikea (tantos como quered)
- Pintura acrílica del color que quered
- Pinceles o rodillitos para pintar
- Un vaso o plato de plástico para poner la pintura
- Cinta de doble cara

Procedimiento:
Creo que no hay mucho a explicar no? simplemente se trata de jugar con las formas, plantillas, colores que hayáis escogido y pintar tantos corchos cómo necesitéis para vuestra composición! A mí me encantan las formas geométricas y la combinación del color craft con el blanco! Dejáis secar y engancháis a la pared con cinta de doble cara! La verdad es que tengo la duda de que pasará cuando quiera quitar los corchos de la pared pero...es la mejor manera que se me ocurrió!


Os gusta el resultado?? A mi... me encanta! :)


Ale pues! Si os ha gustado ya sabéis...corriendo al ikea a buscar salvamanteles! jeje! 

Sandra

6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Gràcies! Es un suro una mica diferent! a mi la idea em va encantar! I en un momentet està fet!

      Elimina
  2. Un tutorial muy interesante. Te ha quedado preciosa la decoración. Un beso

    ResponElimina
  3. Això de convertir estalvis en una decoració hipermegagenial, em sembla, en vocabulari de les meves filles "flipant". Ets tota una artista!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...