diumenge, 29 de setembre de 2013

Bateig del petit Miquel

Hola tots!!!!

Quant de temps sense passar per aquí!!!! I es que aquest estiu ha sigut especial. Molts de vosaltres ja sabreu que el passat 31 de maig vaig ser mare per segona vegada. És molt fort. Jo cada vegada que em paro a pensar que sóc mare i 2 vegades encara ho trobo més sorprenent!!! No us passa?????

Pues bé, aquest estiu bàsicament he estat canviant bolquers, preparant biberons, risses, tardes de piscina, i sobretot intentant gaudir al màxim dels 2 petits!!! Però encara he tingut temps de fer alguna cosa més!!! I és que el 25 d’agost vam batejar al petit Miquel, com no podia ser d’una altra manera, els detallets i alguna cosa més de la festa ho vam preparar nosaltres.

Aquí va. En primer lloc, vaig preparar aquestes galetes molt senzilles. En aquesta ocasió era un vaixell de paper decorat amb glassa blanca ( m’encanten les galetes deliniades per damunt amb mateix color). Volia una galeta molt dolceta, molt de bebé, ja que només tenia 2 mesos i mig quan el vam batejar, i crec que ho vaig aconseguir. Per al packaging vaig utilitzar cartolina de color kraft, amb unes grapes que vaig pintar amb pintaungles color blanc i un segell que li va regalar la tieta Sandra amb el seu nom de Project Party Studio i que és total!!!! Per cert, com que no vaig trobar un tallador de galetes d’aquesta forma el vaig fer jo amb un kit que vaig comprar aquí, i que es bastant senzill de fer servir. També vam preparar uns tarjetons amb una foto del petit Miquel, que li va fer el seu papa on no pot estar més guapo!!! Per a posar-ho una mica més bonic vaig posar-li una etiqueta amb el mateix segell i un cordillet.

Per adornar la festa, vaig preparar aquesta guirnalda de banderins, amb el mateix motiu del vaixell de paper. Vaig utilitzar roba de sac, i les lletres estan pintades amb pintura de roba i una plantilla. I per als nens vaig fer unes joguines de les que feiem quan erem petits: uns prismàtics fet amb rotlles de paper de wc i telèfons amb pots de iogurt. Van ser tot un èxit!! A més, hi van jugar petits i grans. La resta de decoració de les flors tant de les taules dels convidats com de la taula on posaríem els detalls i pastís li vaig encarregar a Gemma de El Taller, que ho va deixar tot molt molt bonic. A tothom li va encantar!!!! Us recomano molt els seus treballs de veritat!!! Va fer servir unes flors de diferents tamanys totes de color blanc, combinat amb unes rametes de color verd i altres elements d’aire vintage.


El pastís, que vam encomanar a la pastisseria Alemany d'Amposta, de mousse de xocolata, també el vam decorar nosaltres. Estava boníssim!!!


I ja per últim, us ensenyo el bolso que vaig teixir i portar per a l’ocasió. Vaig comprar el kit per a fer-lo a knitting point. No sé si coneixeu aquesta botiga on-line, pero també us la recomano. Els kits són molt bonics, porten unes instruccions molt clares, i al seu blog trobareu vídeos que us expliquen tots els punts i trucs pas a pas (i sense saltar-se res), per a que pogueu teixir sense problemas inclús per a gent que s’inicia en aquest món.


I bueno, tot lo bo s’acaba, i demà dilluns tornem a la realitat!!! Pol ja ha començat al cole dels grans, la mama torna a treballar i Miquel a la llar d’infants!!!!! Ell no se si plorarà, però hem penso que jo si!!!!!!


Fins aviat


Laura


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola todos! !Cuánto tiempo sin pasar por aquí ! ! Y es que este verano ha sido especial . Muchos de vosotros ya sabréis que el pasado 31 de mayo fui madre por segunda vez . Es muy fuerte . Yo cada vez que me paro a pensar que soy madre y 2 veces aún lo encuentro más sorprendente ! No os pasa ? ? ? ? ?Pues bien, este verano básicamente he estado cambiando pañales , preparando biberones , riendo mucho , pasando tardes de piscina , y sobre todo intentando disfrutar al máximo de los 2 peques!! Pero aún he tenido tiempo de hacer algo más! Y es que el 25 de agosto bautizamos a Miquel, como no podía ser de otra manera , los detallitos y algo más de la fiesta lo preparamos nosotros.


En primer lugar , preparé estas galletas muy sencillas . En esta ocasión era un barquito de papel decorado con glasa blanca ( me encantan las galletas deliniadas por encima con el mismo color ) . Quería una galleta muy dulce , muy de bebé , ya que sólo tenía 2 meses y medio cuando lo bautizamos , y creo que lo conseguí . Para el packaging utilicé cartulina de color kraft , con unas grapas que pinté con pintauñas color blanco y un sello que le regaló la tía Sandra con su nombre de Project Party Studio y que es total ! ! Por cierto , como no encontré un cortador de galletas de esta forma lo hice yo con un kit que compré aquí, y que es bastante sencillo de utilizar. También preparamos unos tarjetones con una foto del pequeño Miquel, que le hizo su papá donde no puede estar más guapo ! Para ponerlo un poco más bonito puse una etiqueta con el mismo sello y un cordelito .

 
Para adornar la fiesta , preparé esta guirnalda de banderines , con el mismo motivo del barco de papel . Utilicé ropa de saco , y las letras están pintadas con pintura de tela y una plantilla . Y para los niños hice unos juguetes de las que hacíamos cuando éramos pequeños : unos prismáticos hechos con rollos de papel de wc y teléfonos con botes de yogur . Fueron todo un éxito ! Además , jugaron pequeños y grandes . El resto de decoración de las flores tanto de las mesas de los invitados como de la mesa donde pondríamos los detalles y el pastel, se lo encargué a Gemma de El Taller , que lo dejó todo muy bonito . A todo el mundo le encantó ! ! Os recomiendo mucho sus trabajos de verdad ! Usó unas flores de diferentes tamaños todas de color blanco , combinado con unas ramitas de color verde y otros elementos de aire vintage .


 

 
El pastel , lo encargamos en la pastelería Alemany de Amposta, de mousse de chocolate , y también lo decoramos nosotros. Estaba buenísimo!!

Y ya por último , os enseño el bolso que hice tejer y llevar para la ocasión . Compré el kit para hacerlo a knitting point . No sé si conocéis esta tienda on-line , pero también os la recomiendo . Los kits son muy bonitos , llevan unas instrucciones muy claras , y en su blog encontraréis vídeos que os explican todos los puntos y trucos paso a paso ( y sin saltarse nada) , para que podáis tejer sin problemas incluso para gente que se inicia en este mundo .
Y bueno , todo lo bueno se acaba , y mañana lunes volvemos a la realidad ! Pol ya ha empezado el cole de los mayores , la mamá vuelve a trabajar y Miquel a la guardería ! ! ! Él no se si llorará , pero creo que yo si ! !

 
Hasta pronto

 
Laura
4 comentaris:

 1. Un post preciòs, m'ha encantat tot, felicitats pel Miquel esteu tots guapissims. El treball impressionant.

  Un petó grandissim

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies guapa!!! Quan començava a pensar les galetes que faria, de seguida em van venir al cap unes galetes d'uns bodys de bebe tots blanquets que ens vas ensenyar, i vaig veure clar que havien de ser així!!!

   Una abraçada

   Elimina
 2. Que bonito todo, tiene un montón de detalles. muy dulce. Un beso

  ResponElimina
 3. Una festa genial, i les galetes són realment adorables!!! Quina família més xula!

  ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...