dijous, 17 d’octubre de 2013

Posagots de ganxet


Són totals o no aquests posagots que em va fer la Laura?? a mi m'encanten! I són l'enveja de tots els meus convidats! Sabeu lo bé que queda servir una bona cerveseta fresqueta o un té o el que sigui sobre un posagot així??? Els podeu fer dels colors que vulgueu i tants com vulgueu!


Ella va treure el patró de les noies de LANAS Y OVILLOS! No sé si coneixeu la seva web però fan coses xulíssimes i, el millor de tot, ho expliquen genial! Tenen videotutorials molt interessants! No cal ser un expert per seguir els seus patrons! Si us agrada aquest món no deixeu de visitar la seva pàgina! No te desperdici!

Us deixem l'enllaç on trobareu el tuto aquí i aquí el patró:


La Laura va fer servir les llanes NATURA DMC i un ganxet del 3! Tenen una gran varietat de colors, colors xulíssims! I són llanes de molt bona qualitat! molt recomanables!

Us animeu??

Sandra

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Son totales o no estos posa vasos que me hizo Laura?? A mi me encantan! Y son la envidia de todos mis invitados! Sabéis lo bien que queda servir una buena cervecita fresquita o un té o lo que sea sobre un posa vaso así??? Los podéis hacer de los colores que queráis y tantos como queráis!


Ella sacó el patrón de las chicas de  LANAS Y OVILLOS! No sé si conocéis su web pero hacen cosas chulísimas y, lo mejor de todo, lo explican genial! Tienen videotutoriales muy interesantes! No hace falta ser un experto para seguir sus patrones! Si os gusta este mundo no dejéis de visitar su página! No tiene desperdicio!

Os dejamos el enlace donde encontraréis el tuto aquí y aquí el patrón:


Laura utilizó las lanas NATURA DMC y un ganchillo del 3! Tienen una gran variedad de colores, colores preciosos! Y son lanas de muy buena calidad! Muy recomendables! 

Os animáis??

Sandra

4 comentaris:

  1. M'agraden els posavasos i sobretot els seus colors!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Mònica! Els colors d'aquestes llanes són genials! I n'hi ha moltíssims per escollir!!!

      Elimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...