diumenge, 6 de maig del 2012

Tiramisú


Hola a tots!! Per fi!!! La recepta del tiramisú a punt!!! Era una recepta molt esperada, per nosaltres i pels nostres coneguts que l'han provat!!! Tinc una amiga (Marta) que es catadora de tiramisú i de moment diu que no n'ha provat cap de igual!!! A mi també m'encanta i es realment fàcil...sempre que l'hem preparat ha estat un èxit així que us animo a que us animeu a fer aquesta versió de tiramisú. La recepta fa uns anys ens la va donar una amiga de la meva mare i des que la vam provar que ens vam enamorar...

Des que tenim el bloc que l'hem fet unes quantes vegades però per una cosa o per l'altra mai li hem pogut fet una foto en condicions...avui teníem celebració (faig 28 anyets) i venia la family a dinar a casa i de postre ha tocat tiramisú! Volia fer alguna cosa amb antelació per no haver de preparar-ho tot avui i aquest es un postre ideal per això...es recomanable fer-lo amb un dia d'antelació per a que sigui més bo...Bé, aquí va la recepta!

Ingredients (per una safata de 30x20x5cm):
500gr mascarpone
5 rovells d'ou
100gr de sucre
1/8l de cafè
1/8l de llet
cacau en pols sense sucre
2cl d'amareto
200gr de bescuits

Elaboració:
En un cassó bulliu la llet amb una cullerada gran de cacau i una gran de sucre. Quan hagi bullit afegiu el cafè i l'amareto. Dos voltetes i aparteu del foc.

A banda bateu els rovells d'ou amb 100gr de sucre fins aconseguir una crema blanca amb l'ajuda d'un batedor de varilles. Després afegiu el mascarpone i bateu bé fins aconseguir una crema homogènia.

Ja ho teniu tot! només us queda muntar! per fer-ho cobriu el fons d'una safata (jo ho faig amb una d'aquestes de pyrex de 30x20x5cm però aquelles metàl·liques d'un sol ús també van molt bé) amb biscuits i banyeu-los amb la mescla líquida que heu preparat. A sobre dels bescuits molls poseu la meitat de la crema de mascarpone amb els rovells i els ous i torneu a repetir la operació afegint una altra capa de bescuits regats amb la mescla líquida i a sobre la resta de la crema de mascarpone. Llavors, ho heu de deixar a la nevera (mínim una nit per anar bé) i abans de servir espolvoregeu amb cacau. I ja! ja el teniu a punt per menjar!!!mmmmmhhh!!! que bo!!

Ja m'explicareu que tal!!! ;) 

Hem fet més coses bones... a veure si podem anar penjant...portem uns dies moooooolt atrafegades però algún foradet trobarem!!!

Ah! Més notícies! A partir d'avui bloc bilingüe! :)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hola a todos!! Por fin!!! La receta del tiramisú a punto!!! Era una receta muy esperada, por nosotros y por nuestros conocidos que lo han probado!!! Tengo una amiga (Marta) que es catadora de tiramisú y de momento dice que no ha probado ninguno igual!!! A mí también me encanta y es realmente fácil...siempre que lo hemos preparado ha sido un éxito así que os animo a que os animéis a hacer esta versión de tiramisú. La receta hace unos años nos la dió una amiga de mi madre y desde que la probamos que nos enamoramos...

Desde que tenemos el blog que lo hemos hecho unas cuántas veces pero por una cosa o por la otra nunca le hemos podido hacer una foto en condiciones...hoy teníamos celebración (hago 28 añitos) y venía la family a comer a casa y de postre ha tocado tiramisú! Quería hacer algo con antelación para no tener que prepararlo todo hoy y este es un postre ideal para esto...es recomendable hacerlo con un día de antelación para que sea más bueno...Bien, aquí va la receta!

Ingredientes (para una bandeja de 30x20x5cm):
500gr de mascarpone
5 yemas de huevo
100gr de azúcar
1/8l de café
1/8l de leche
cacao en polvo sin azúcar
2cl de amareto
200gr de bizcochos

Elaboración:
En un cazo hervís la leche con una cucharada grande de cacao y una grande de azúcar. Cuando haya hervido añadís el café y el amareto. Dos vueltas y apartáis del fuego.

A parte batís las yemas de huevo con 100gr de azúcar hasta conseguir una crema blanca con la ayuda de un bateador de varillas. Después añadís el mascarpone y batís bien hasta conseguir una crema homogénea.

Ya lo tenéis todo! sólo os queda montar! para hacerlo cubrís el fondo de una bandeja (yo lo hago con una de estas de pyrex de 30x20x5cm pero aquellas metálicas desechables también van muy bien) con bizcochos y bañadlos con la mezcla líquida que habéis preparado. Encima de los bizcochos mojados ponéis la mitad de la crema de mascarpone con las yemas y los huevos y volvéis a repetir la operación añadiendo otra capa de bizcochos regados con la mezcla líquida y encima el resto de la crema de mascarpone. Entonces, lo tenéis que dejar a la nevera (mínimo una noche) y antes de servir espolvoread con cacao. Y ya! ya lo tenéis a punto para comer!!!mmmmmhhh!!! que bueno!!

Ya me explicaréis que tal!!! ;)

Hemos hecho más cosas buenas... a ver si podemos ir colgando... llevamos unos días muyyyyy ajetreadass pero algún momentito encontraremos!!!

Como veis, desde hoy, blog bilingüe!!!

2 comentaris:

  1. Jo el faig pràcticament igual (i em costa trobar-ne que m'agradin fora de casa) però no poso llet a la mescla d'amaretto i cafè. Ho provaré!
    petonets

    ResponElimina
  2. nosaltres sempre l'hem fet així i ens passa com a tú quan el mengem fora de casa...només n'he menjat a un lloc un de semblant que era bastant bo! Lo pitjor els congelats! Odio demanar tiramisú de postre i que et treguin aquells postres congelats que no tenen gust a res! si ho proves amb llet ja ens diràs quina versió t'agrada més!! Petonets i gràcies per seguir-nos!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...