dimecres, 30 de maig de 2012

Bundt de xocolata negra


Ja us hem explicat a les últimes entrades del bloc que vam estar a expotarta a Madrid. I és que el cap de setmana va donar per mooooolt!!!! Vam comprar alguna coseta que altra, i com no podia faltar, vaig haver de comprar un motlle de bundt cake ... millor dit "el motlle" ... de Nordic Ware. 
I és que és tant bonic!!!!! Feia molt de temps que volia comprar-ne un, i aquesta era la oportunitat perfecta. Al cap de pocs dies, vam anar a dinar a casa de Clàudia i Pepe, i va ser l'excusa perfecta per a estrenar-lo. Tot i que a Joan Andreu li vam haver de portar, ja que no va poder venir ( estava dolentet!!!!). 
Com no, la recepta la vaig treure del bloc de la Bea Roque, que com podreu veure, té tants motlles d'aquests que els ha tingut que treure dels armaris de la cuina!!!! La recepta la podreu trobar aquí !!!!! D'entre totes les receptes de bundts que té, vaig triar aquesta, ja que hem va semblar original que un dels seus ingredients fos la cervesa negra. Tot i això, hem va semblar un bescuit poc dolç, però molt lleuger, humit i de textura suau. Podria ser un berenar perfecte acompanyat d'un cafè amb llet o un té. Nosaltres ens el vam menjar amb el cafè després de dinar. 
Si algú s'anima a provar, al bloc de la Bea trobareu moltes receptes per triar... jo ja estic pensant quan faré el pròxim!!!!!

Bona nit!!!!!

Laura


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ya os hemos explicado en las últimas entradas del blog que estuvimos en expotarta en Madrid. Y es que el fin de semana dió para muuuuuucho! Compramos alguna cosilla que otra, y como no podía faltar, tuve que comprar un molde de bundt cake ... mejor dicho"el molde" ... de Nordic Ware. 

Y es que es tan bonito!! Hacía mucho tiempo que quería comprar uno, y esta era la oportunidad perfecta. A los pocos días, fuimos a comer a casa de Claudia y Pepe, y fue la excusa perfecta para estrenarlo. Aunque a Joan Andreu se lo tuvimos que llevar, ya que no pudo venir (estaba malito!!!).
Como no, la receta la saqué del blog de ​​Bea Roque, que como podréis ver, tiene tantos moldes de estos que los ha tenido que sacar de los armarios de la cocina! La receta la podréis encontrar aquí!! De entre todas las recetas de bundts que tiene, elegí esta, ya que me pareció original que uno de sus ingredientes fuera la cerveza negra. Sin embargo, me pareció un bizcocho poco dulce, pero muy ligero, húmedo y de textura suave. Podría ser una merienda perfecta acompañada de un café con leche o un téNosotros nos lo comimos con el café después de comer.
Si alguien se anima a probar, en el blog de ​​Bea encontrará muchas recetas para elegir... yo ya estoy pensando cuando haré el próximo!!

Buenas noches!!

Laura
2 comentaris:

  1. Aquests motlles són una passada!!!! M'encanten. Llàstima que són tan cars... Ja tinc ganes de provar aquest cake, esta tan de moda nenes.
    Petons, Sandra.

    ResponElimina
  2. Pues si.... Jo no m'hi vaig poder ressistir!!! De moment només he fet aquest, però no tardaré en repetir!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...