Tota la vida que em menjat a casa aquests ous farcits que prepara la meva mare...un bon entrant per als diumenges o per qualsevol dia de la setmana! Ràpid i fàcil de preparar! Esperem que us agradi!
Ingredients:
8 ous
maionesa
2 llaunes de tonyina
enciam
olives, anxoves...per decorar (és opcional i al gust de cadascú segons la inspiració que tingueu el dia que els prepareu)
Elaboració:
Bulliu els ous obriu-los per la meitat longitudinalment. Un truquet per a que els rovells quedin centrats: guardeu els ous cap per avall a la nevera!!
Separeu els rovells de les clares. Reserveu un rovell i poseu la resta en un bol. Xafeu els rovells bullits i afegiu la tonyina (previament retireu-li l'oli). Quan tingueu formada una pasta afegiu un parell de cullerades de maionesa i remeneu bé.
Amb aquesta massa ompliu els forats que han deixat els rovells i poseu les meitats rellenes en un plat de cap per avall disposant-les formant un cercle.
Poseu una mica d'enciam al mig i cobriu els ous amb maionesa. Ratlleu el rovell que havieu reservat per decorar el plat i afegiu olives, anxoves...segons us vingui de gust!!!
I ja podeu disfrutar d'aquest plat com ho fem nosaltres a casa!
Bon profit i fins aviat!
Ingredients:
8 ous
maionesa
2 llaunes de tonyina
enciam
olives, anxoves...per decorar (és opcional i al gust de cadascú segons la inspiració que tingueu el dia que els prepareu)
Elaboració:
Bulliu els ous obriu-los per la meitat longitudinalment. Un truquet per a que els rovells quedin centrats: guardeu els ous cap per avall a la nevera!!
Separeu els rovells de les clares. Reserveu un rovell i poseu la resta en un bol. Xafeu els rovells bullits i afegiu la tonyina (previament retireu-li l'oli). Quan tingueu formada una pasta afegiu un parell de cullerades de maionesa i remeneu bé.
Amb aquesta massa ompliu els forats que han deixat els rovells i poseu les meitats rellenes en un plat de cap per avall disposant-les formant un cercle.
Poseu una mica d'enciam al mig i cobriu els ous amb maionesa. Ratlleu el rovell que havieu reservat per decorar el plat i afegiu olives, anxoves...segons us vingui de gust!!!
I ja podeu disfrutar d'aquest plat com ho fem nosaltres a casa!
Bon profit i fins aviat!
qui no ha menjat mai uns ous farcits???? moltíssimes gràcies per participar a Memòries d'una cuinera. Petonets
ResponEliminaés la primera vegada que participem però segur que no la última!!!Petonets!!!
ResponEliminaM'apunto el truquet dels rovells centrats!;)
ResponEliminaPetons i moltissimes gracies per participar.
ja ens explicaras que tal!!! ;)
ResponEliminasalut!!!