dimecres, 9 de febrer de 2011

Pastís de poma

Aquí va una altra recepta d'aquelles que gairebé agraden a tothom... és ben facileta de fer i sempre dona bon resultat!!! Serveix per esmorzar, de postre, per al cafè...mmm...bona a totes hores...


Ingredients
una placa de pasta de full (millor que sigui fresc)
2-3 pomes grogues 
melmelada de prèssec
sucre
mantega


Elaboració
Peleu i talleu les pomes en forma de mitja lluna ben finetes. Estireu la pasta de full i poseu-la sobre un paper vegetal (val el mateix que va amb l'envàs) en una placa de forn. Punxeu la base d'hojaldre amb l'ajuda d'una forquilla i disposeu la poma tallada de manera ordenada sobreponsant-les unes amb les altres. Poseu petites nous de mantega a sobre la poma repartint-les per tota la superfície i tot seguit espolvoregeu amb sucre (4-5 cullerades).
Poseu al forn preescalfat a 180ºC uns 15-20 minutets (fins que estigui daurada). Al treure el pastís del forn pinteu-lo amb melmelada de prèssec (millor que estigui una mica calenta). La melmelada li donarà aquest punt de brillantor que diu: menja'm!


Espero que disfruteu d'aquesta nova recepta!
Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...