dissabte, 12 de març de 2011

Mini burguer de filet de porc amb confitura de tomàquet i ous de guatlla




Bona nit a tots.



Feia dies que havia comprat panets de miniburguers, però no savia com fer-los. Aquest migdia m'ha vingut la inspiració, i crec que ha quedat prou bé. Hi ha una combinació de gustos bastant agradable. Ja m'ho explicareu. A més és un aperitiu perfecte, i dels de quedar bé. 


Ingredients
Confitura de tomàquet
1 pot de tomàquet sencer de 800 gr
100 gr de sucre
1 polsim de sal
1 polsim de pebre


Miniburguers (8 unitats)
8 panets de minibuguer
8 talls de filet de porc
8 ous de guatlla


Elaboració
Obriu el pot de tomàquet i agafeu els tomàquets sencers. Partiu-los per la meitat i treieu les llavors. Poseu-los en un colador i apreteu per treure bé tota l'aigua. A continuació, poseu-ho en un casso amb el sucre, la sal i el pebre. Poseu a foc baix i remeneu constantment finsque tingui la textura de confitura ( uns 30 minuts aprox). Reserveu. També podeu substituir-la per confitura de tomàquet comprada.
Obriu els panets de miniburguer per la meitat. Unteu amb la confitura la part de sota. 
En una paella amb oli fregiu els ous i reserveu.
Per últim, en una paella a foc fort, feu els talls de filet de porc a la planxa al punt que us agradi.
Només us quedarà muntar el plat posant el filet a sobre de la confitura i per sobre l'ou de guatlla. Tapeu amb l'altra part del pa i a menjar.


Espero que us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...