dilluns, 13 de maig del 2013

Marble cake

Per petició popular aquí teniu la recepta d'aquest marble cake de vainilla i xocolata! Perdoneu per la foto però es lo que té anar de pícnic...jeje!!la vaig fer de casualitat i sense parar compte en res...ja ho podeu veure! jeje! Tot i així crec que es veu bé el tall no? m'encanta com queda! i a vosaltres? 
Ahir vam celebrar els meus 29 amb els amics i el vaig preparar de postres! ideal per emportar! I per acompanyar un café o per esmorzar molt millor encara! Jo feia temps que la tenia fitxada aquesta recepta i ahir per fi va arribar el dia! Fàcil de fer i bo! Us animeu?? La recepta es de la gran Martha Stewart! La trobareu aquí però us poso com la vaig fer per als que aneu pitjor amb l'anglès que jo! :)

Ingredients:
1/2 tassa de mantega sense sal a temperatura ambient
1 3/4 tasses de farina
2 culleradetes de royal
1/2 culleradeta de sal
1 tassa de sucre
3 ous L (a temperatura ambient)
1 culleradeta d'extracte de vainilla
2/3 tassa de buttermilk a temperatura ambient (si no el trobeu al súper el podeu "fabricar" posant 1 cullerada de llimona en 240ml de llet i deixant-ho reposar mínim 5 minuts per a que es talli)
1/4 tassa + 1 cullerada de cacau en pols

Elaboració:
Engraseu un bol per a plume cake i poseu el forn en marxa (175-180º sense ventilador).
Tamisseu la farina, el royal i la sal en un bol i reserveu.
En el bol de batedora (amb varilles elèctriques) batiu el sucre i la mantega fins aconseguir una massa blanquinosa i esponjosa (mínim durant cinc minuts). Tot seguit baixeu la velocitat i aneu afegint els ous un a un (no afegiu el següent fins que el primer estigui integrat). Afegiu també la vainilla. Sense deixar de remenar afegiu la mescla de la farina i el buttermilk alternant-ho de la següent manera: 1/3 de la mescla de la farina - 1/2 buttermilk - 1/3 de la mescla de la farina - 1/2 buttermilk- 1/3 de la mescla de la farina. Quan estigui tot integrat i tingueu una mescla homogènia retireu una mica més de la meitat de la mescla en un bol. Barregeu el cacau en pols amb dues cullerades d'aigua bullint i l'afegiu a la mescla que us queda en el bol de la batedora i continueu remenant fins que estigui ben integrat.
Ara heu de repartir les mescles en el motlle anant posant cullerades d'un i altre color de forma alternada. Quan ho tingueu tot repartit agafeu la punta d'un ganivet, enfonseu-la en la massa i feu dibuixos en forma de "s" per crear l'efecte del marbre.
Pose-ho al forn uns 40 minuts o fins que un escuradents surti net. Retireu de forn quan estigui cuit i deixeu-lo uns 10 minuts dintre el motlle. Després el desemmotlleu i deixeu refredar del tot sobre una reixeta. 

El tall queda fantàstic! A nosaltres ens en va sobrar una mica (ens vam passar amb el dinar i ja no entrava res més) i estic segura que més d'un n'ha menjat un tallet aquest matí sucadet a la llet!jeje!

Una abraçada i que tingueu una bona setmaneta!!!

Sandra


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Por petición popular aquí tenéis la receta de este mármol cake de vainilla y chocolate! Perdonad por la foto pero es lo que tiene ir de picnic ... jeje! La hice de casualidad y sin prestar atención en nada ... ya lo podéis ver! jeje! Aún así creo que se ve bien el corte no? me encanta como queda! y a vosotros?
Ayer celebramos mis 29 con los amigos y lo preparé de postre! ideal para llevar! Y para acompañar un café o para el desayuno mucho mejor todavía! Yo hacía tiempo que la tenía fichada esta receta y ayer por fin llegó el día! Fácil de hacer y bueno! Os animáis? La receta es de la gran Martha Stewart! La encontraréis aquí, os pongo como la hice para los que vais peor con el inglés que yo! :)

Ingredientes:
1/2 taza de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
1 3/4 tazas de harina
2 cucharaditas de royal
1/2 cucharadita de sal
1 taza de azúcar
3 huevos L (a temperatura ambiente)
1 cucharadita de extracto de vainilla
2/3 de taza de buttermilk a temperatura ambiente (si no la encontráis en el súper se puede "fabricar" poniendo 1 cucharada de limón en 240ml de leche y dejándolo reposar mínimo 5 mintus para que se corte)
1/4 taza + 1 cucharada de cacao en polvo

Elaboración:
Engrasar un molde para plume cake y poner el horno en marcha (175-180 º sin ventilador).
Tamizad la harina, el royal y la sal en un bol y reservar.
En el vaso de batidora (con varillas eléctricas) batís el azúcar y la mantequilla hasta conseguir una masa blanquecina y esponjosa (mínimo durante cinco minutos). A continuación bajáis la velocidad e id añadiendo los huevos uno a uno (no añadir el siguiente hasta que el primero esté integrado). Agregad también la vainilla. Sin dejar de remover añadir la mezcla de la harina y el buttermilk alternándolo de la siguiente manera: 1/3 de la mezcla de la harina - 1/2 buttermilk - 1/3 de la mezcla de la harina - 1/2 buttermilk - 1/3 de la mezcla de la harina. Cuando esté todo integrado y tengáis una mezcla homogénea retirar un poco más de la mitad de la mezcla en un bol. Mezclad el cacao en polvo con dos cucharadas de agua hirviendo y lo agregáis a la mezcla que os queda en el cuenco de la batidora y continuar removiendo hasta que esté bien integrado.
Ahora debéis repartir las mezclas en el molde poniendo cucharadas de uno y otro color de forma alternada. Cuando lo tengáis todo repartido coged la punta de un cuchillo, hundidla en la masa y haced dibujos en forma de "s" para crear el efecto del mármol.
Poned en el horno unos 40 minutos o hasta que un palillo salga limpio. Retirar de horno cuando esté hecho y dejar unos 10 minutos dentro del molde. Luego desmoldar y dejar enfriar completamente sobre una rejilla.

El corte queda fantástico! A nosotros nos sobró un poco (nos pasamos con la comida y ya no entraba nada más) y estoy segura que más de uno se ha comido un trozo esta mañana con la leche! jeje!

Un abrazo y que tengáis una buena semanita!

Sandra




13 comentaris:

  1. MMmm quin aspecte més deliciós! i aixó de les fotos ja passa... quan portes postres al camp es el que hi ha! ja ja ja.
    Petons, Sandra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs si sandra es lo que te...jeje..pero em va semblar que, tot i així, valia la pena compartir-la!

      Elimina
  2. Noia, està preciós per dintre i per fora!!! I no vull ni imaginar-me com de bo ha d'estar!!!

    ResponElimina
  3. Mmmm! Quina pinta!! De quin tipus de taces parlem?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Núria les tasses i culleretes i culleres son mesures angleses. Necessites els mesuradors o buscar conversors que trobaras online!

      Elimina
  4. Qué bueno! me encanta ese bizcocho... habrá que probarlo. Un beso

    ResponElimina
  5. Respostes
    1. Moltes gràcies! La veritat es que el tall fa molt de goig! :)

      Elimina
  6. Hola noies,
    encara us havia de donar les gràcies pel premi...
    http://graelladesucre.blogspot.com.es/2013/05/premis-i-mes-premis.html

    ResponElimina
  7. M'encanten els marblejats :)
    Tens un regalet al meu blog ^^ http://ninicocinera.blogspot.com.es/2013/05/cake-pops-premio-truly-y-despedida.html

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...