dimarts, 23 d’octubre del 2012

Cupcakes de carabassa



D'aquest post quedeu-vos amb la recepta de les magdalenes! M'han semblat ESPECTACULARS!! En quan al frosting no dic que no fos bo però m'ha semblat que té massa poca consistència com per poder decorar-los com es vulgui...de gust bo, d'aspecte, com veieu, no tant! Això si, les magdalenes mmmmmhhhhh!! Boníssimes!!

Aquesta serà la tercera recepta que presentem pel repte d'aquest mes de la Recepta del 15! I es que la carabassa que em van regalar ha donat per molt!!! I encara he fet dues receptes més, que vaig descobrir d'entre els participants de la recepta del 15, i que no us ensenyaré però que aprofito per recomanar-vos: el Pumkin Bread de Vir de Sweet&Sour i els Bunyols de Carabassa de la mare de la Sandra. Totes dues boníssimes!!!

La recepta d'aquest post la vaig treure del bloc de Retro Cake que a la vegada explica que és una recepta del llibre Martha Stewart's Cupcakes: 175 Inspired Ideas for Everyone's Favorite Treat de la Marta Stewart's.

Ingredients:

Per a les magdalenes (per 18ut):
2 tasses de farina
1 culleradeta de royal
1 culleradeta de bicarbonat
1 culleradeta de sal
2 culleradetes de canyella en pols
1/4 de culleradeta de gingebre en pols
1/4 de culleradeta de nou moscada
un polsim de clau en pols (jo no en vaig posar)
1 tassa de sucre
1 tassa de sucre morè
1 tassa de mantega sense sal a temperatura ambient
4 ous L
425g de puré de carabassa (després us explico com fer-lo)

Per al frosting de formatge:
225g de formatge cremós (philadelphia)
8 cullerades de mantega sense sal (a temperatura ambient)
2 tasses de sucre glace (jo he fet servir icing sugar) tamissat
2 culleradetes d'extracte de vainilla

Elaboració:

Per fer el puré de carabassa heu d'embolicar trossos grans de carabassa (néts de pepites) amb paper albal i coure'ls al forn a 180ºC durant 45min aproximadament fins que estigui ben tova. Deixeu temperar, retireu la pell i xafeu la polpa amb una forquilla tot retirant l'aigua i ja teniu el puré a punt. Es veu que també es pot comprar però aquí es difícil de trobar-ne. Com no es gens difícil us recomano que el feu a casa.

Un cop tingueu el puré a punt comencem a preparar les magdalenes. En un bol tamisseu els ingredients secs: farina, royal, bicarbonat, sal i espècies.
A banda, bateu el sucre, la mantega i els ous fins que quedi una massa homogènia. Després afegiu els ingredients secs i continueu batent fins que estigui tot integrat. Per últim afegiu el puré de carabassa i continueu remenant. Quan estigui ben homogènia la massa ompliu els paperets que haureu posat sobre els motlles per cupcakes i cap al forn (prèviament preescalfat a 180ºC) uns 25-30min.

Per al frosting al bol de la batedora bateu el formatge cremós uns minuts fins que estigui suau a velocitat mitja. Després afegiu la mantega i continueu batent fins que estigui del tot integrada.
Després reduïu la velocitat i aneu afegint el sucre glace poc a poc fins que estigui tot incorporat i fins aconseguir una mescla brillant i suau. Per últim afegiu l'extracte de vainilla i dos voltetes més.

Ja només us queda decorar com vulgueu o pugueu. Jo les magdalenes les repetiré segur però faré un altre frosting! m'ha fet molta ràbia no poder decorar-les amb la mànega...val a dir que els que les han provat han trobat molt bo el frosting...

Espero que us animeu a provar-les! És una recepta que apeteix molt estos dies...en tots estos aromes de les espècies tant tardorencs...

Fins aviat!

Sandra

PD: Insisteixo! Anoteu la recepta de les magdalenes!!!




--------------------------------------------------------------------------------------------------





De este post quedaos con la receta de las magdalenas! Me han parecido ESPECTACULARES!! En cuanto al frosting no digo que no fuera bueno pero me ha parecido que tiene demasiado poca consistencia como para poder decorarlos cómo se quiera...de gusto bueno, de aspecto, como veis, no tanto! Esto si, las magdalenas mmmmmhhhhh!! Buenísimas!!


Esta será la tercera receta que presentamos para el reto de este mes de la Recepta del 15! I es que la calabaza que me regalaron dió para mucho!!! Y he hecho dos recetas más con ella, que descubrí de entre los participantes, y que no os enseñaré pero que aprovecho para recomendaros: el el Pumkin Bread de Vir de Sweet&Sour y los Bunyols de Carabassa de la madre de la Sandra. Las dos buenísimas!!!




La receta de este post la saqué del blog de Retro Cake que a la vez explica que es una receta del libro Martha Stewart's Cupcakes: 175 Inspired Ideas for Everyone's Favorite Treat de Marta Stewart's.



Ingredientes:



Para las magdalenas (para18ud):

2 tazas de harina

1 cucharita de royal
cucharita de bicarbonato
cucharita de sal
cucharitas de canela en polvo
1/4 de cucharita de jengibre en polvo
1/4 de cucharita de nuez moscada

una pizca de clavo en polvo (yo no puse)

1 taza de azúcar

1 taza de azúcar moreno

1 taza de mantequilla sin sal a temperatura ambiente
4 huevos L
425g de puré de calabaza (después os explico como hacerlo)



Para el frosting de queso:

225g de queso cremoso (philadelphia)

8 cucharadas de mantequilla sin sal (a temperatura ambiente)
2 tazas de azúcar glace (yo he usado icing sugar) tamizado
2 cucharitas de extracto de vainilla



Elaboración:



Para hacer el puré de calabaza tenéis que envolver trozos grandes de calabaza (limpios de pepitas) con papel albal y cocerlos al horno a 180ºC durante 45min aproximadamente hasta que esté muy blanda. Dejáis templar, retiráis la piel y chafáis la pulpa con un tenedor retirando el agua y ya tenéis el puré a punto. Se ve que también se puede comprar pero aquí es difícil de encontrar. Cómo no es nada difícil os recomiendo que lo hagáis en casa.



Una vez tengáis el puré a punto empezamos a preparar las magdalenas. En un bol tamizáis los ingredientes secos: harina, royal, bicarbonato, sal y especies.

A parte, batís el azúcar, la mantequilla y los huevos hasta que quede una masa homogénea. Después añadís los ingredientes secos y continuáis batiendo hasta que esté todo integrado. Por último añadís el puré de calabaza y continuáis removiendo. Cuando esté bien homogénea la mas llenáis los papelitos que habréis puesto sobre los moldes para cupcakes y alhorno (previamente precalentado a 180ºC) unos 25-30 min.



Para el frosting al bol de la batidora batís el queso cremoso unos minutos hasta que esté suave a velocidad media. Después añadís la mantequilla y continuáis batiendo hasta que esté del todo integrada.

Después reducís la velocidad y vais añadiendo el azúcar glace poco a poco hasta que esté todo incorporado y hasta conseguir una mezcla brillante y suave. Por último añadís el extracto de vainilla y dos vueltas más.



Ya sólo os queda decorar como queráis o podáis. Yo las magdalenas las repetiré seguro pero haré otro frosting! me ha hecho mucha rabia no poder decorarlas con la manga...justo es decir, pero, que los que las han probado han encontrado muy bueno el frosting a pesar de su aspecto...



Espero que os animéis a probarlas! Es una receta que apetece mucho estos días...con todos estos aromas de las especies tan otoñales... 



Hasta pronto!



Sandra



PD: Insisto! Quedaros con la receta de las madalenas!!!



13 comentaris:

  1. Quines magdalenes més bones! I el frosting de formatge també, que veig útlimament que entre els blocaires s'ha posat de moda... petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Marina les magdalenes són ESPECTACULARS!!!!! recomanades 100%!!! Crec que la propera vegada les faré soles amb unes nous o unes pepites de xocolata!! mmhhhhh!!
      Petonets guapa!

      Elimina
  2. Doncs les haurem de probar!!! de fet, la carabassa m'agrada molt així que no tinc excusa... tot i que el frosting no és del teu agrat, t'han quedat molt mones.
    Salutacions, Sandra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Boníssimes Sandra! No dic que no fos bo perque si que ho era!!! però al tenir tan poca consistència...de fet, de sabor era més bo que el típic buttercream...Ja m'explicaràs!
      Petonets!
      Sandra

      Elimina
  3. anotada!!!
    ideal per provar-la aquest divendres a la tarda, a veure que es pot fer amb el frosting, ja et diré
    petonets ;)

    ResponElimina
  4. Veges si vaig a durmela... aixó ha de estar boníssim!!! Un beset.

    ResponElimina
  5. Unes madalenes molt bones, a mi el frosting amb formatge m'agrada molt.
    Una abraçada

    ResponElimina
  6. Que bons! jo també vaig fer uns cucpakes de carbassa, que bons que son!
    per cert he visitat els vostres panellets de xocolata i coco, no la sabia aquesta manera de fer-los, prenc nota. Ahir vaig publicar-ne els meus, em sembla que n'hauré de tornar a fer mes!

    ResponElimina
    Respostes
    1. si que son bons si!! ja els vaig veure els teus! quina pinta! la recepta dels panellets de xocolata i coco que tenim penjada podriem dir que es per nens casi però són tan bons!!!:) si els fas ja m'expliques...

      Elimina
  7. Quan feu el frosting, heu provat de fer-lo amb la mantega a temperatura ambient i el formatge ben fresc? El frosting us quedarà més consistent...

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...