dijous, 1 de novembre de 2012

Resultat del sorteig d'un LD!!! Resultado del sorteo de un LD!!!

Bueno bueno! Ja tenim guanyador per al sorteig!!! Quina emoció! Redoble de tambors!!! Ho voleu saber??? Estem molt contentes de la resposta que ha tingut el sorteig i de la participació! Contentes perquè això vol dir que el premi que vam escollir us va agradar tant com a nosaltres! 

Doncs bé no vull enrotllar-me gaire més que es tard i se que esteu intrigats per conèixer el resultat i saber si heu estat vosaltres els afortunats!!! Un cop més hem fet el sorteig via Random.org fa tan sols uns minutets i el número que ha sortit d'entre els 94 participants és el comentari número 77 que correspon al comentari fet per:
Abril

Enhorabona a la guanyadora!! Esperem que li treguis molt de suc a aquest davantal i que puguis preparar uns plats boníssim amb ell posat!

Un cop més, gràcies a tots per la participació i fins la propera!!

Abril, t'enviarem un e-mail per tal que en facilitis l'adreça per fer-te arribar el teu regal!!

Bona nit a tots!!

Laura i Sandra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bueno bueno! Ya tenemos ganador del sorteo!!! Qué emoción! Redoble de tambores!!! ¿Lo queréis saber??? Estamos muy contentas de la respuesta que ha tenido el sorteo y de la participación! Contentas porque esto quiere decir que el premio que escogimos os gustó tanto como nosotras! 

Pues bien no quiero enrollarme mucho más que es tarde y se que estáis intrigados por conocer el resultado y saber si habéis sido vosotros los afortunados!!! Una vez más hemos hecho el sorteo vía Random.org hace tan sólo unos minutos y el número que ha salido de entre los 94 participantes es el comentario número 77 


que corresponde al comentario hecho por:
Abril

Enhorabuena a la ganadora!! Esperamos que le saques buen provecho a este delantal y que puedas preparar unos platos buenísimos con él puesto!

Una vez más, gracias a todos por la participación y hasta la próxima!!

Abril, te mandaremos un e-mail para que nos facilites la dirección para hacerte llegar tu regalo!!

Buenas noches a todos!!

Laura y Sandra

1 comentari:

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...