dimecres, 19 de setembre del 2012

Oreo Cupcakes amb sorpresa - La Recepta del 15 (Setembre)


Pensàvem que no arribàvem però si!!! Aquest mes La Recepta del 15 ens proposava la xocolata...fàcil no??? Tenia un parell de receptes per pujar però aquesta m'ha fascinat i, per tant, ha estat la escollida! 

Últimament m'estic aficionant als cupcakes...he descobert que m'encanta fer-los! m'agrada la versatilitat que ofereixen ja que hi ha mil receptes i més a més es poden fer mil i una decoracions i adaptacions o versions...m'agrada el seu format individual...i realment per la relativa poca feina que porten son molt resultons!!!
Els oreo cupcakes feia dies que hem voltaven pel cap així que l'altre dia aprofitant una visita al super vaig comprar oreos per assegurar-me de que el dia que m'apetiria fer-ne en tindria a casa...i aquest dia va ser diumenge passat! La veritat es que n'havia vist moltes de receptes de cupcakes de oreo als blogs que segueixo últimament...no sabia quina recepta fer així que primer vaig fer un treball de recerca en busca de la recepta perfecta i crec que la vaig trobar!! :)  . Almenys això penso jo i els que l'han provat! Repetiré segur seguríssim!!! 

En realitat el que vaig fer va ser un mix de diferents receptes...agafant idees de diferents llocs. Aquí va la recepta:

Ingredients (per unes 14 ut):

Per a les magdalenes o bescuits o com li vulgueu dir (recepta extreta i adaptada dels minicupcakes de oreo de Alma de Objetivo cupcake):
2 ous L
140g de sucre
115g de farina
120g de mantega a temperatura ambient (sense sal)
2 cullerades i mitja de cacau en pols sense sucre (jo vaig fer servir el valor)
1 culleradeta de royal
1 culleradeta d'extracte de vainilla
60-70ml de llet
4 cullerades de galetes oreo ratllades i tamisades

Per a la sorpresa o reblert (idea extreta d'aquest vídeo de youtube):
200g de formatge philadelphia
2 cullerades de sucre
1 ou
14 galetes mini oreo

Per al topping (buttercream de vainilla, recepta també de Alma):
250g de mantega sense sal i a temperatura ambient
450g d'icing sugar o sucre glacé (si no teniu icing sugar)
1 culleradeta d'extracte de vainilla
6 cullerades de llet

Elaboració:
Primer que res preescalfeu el forn a 160ºC. En un recipient barregeu la llet amb la culleradeta d'extracte de vainilla ( un petit incís: totes aquest cullerades i culleradetes són mesures angleses tablespoons i teaspons! així que us heu de fer amb unes culleres mesuradores però us puc assegurar que és una bona inversió i n'hi ha de molt econòmiques).
A banda, en un bol tamiseu la farina, el cacau en pols, el royal i les galetes oreo.
Amb una batedora de varilles o robot bateu el sucre i la mantega fins que quedi una massa cremosa i llavors afegiu els ous un a un fins a que estiguin integrats (no heu d'afegir el segon fins que el primer estigui ben integrat).
Després, afegiu la meitat de la mescla de la farina i continueu batent. Quan s'hagi integrat bé afegiu la llet amb la vainilla i per ultim afegiu la resta d'ingredients secs que us queden.
Ja teniu la massa de les magdalenes preparada.

A banda, en un bol poseu els 200g de formatge philadelphia, les dos cullerades de sucre i l'ou i barregeu bé fins que quedi una massa homogènia. He de dir que d'aquesta massa en sobrarà per a 14 cupcakes però és impossible dividir un ou! jeje! Això us ho dic perquè si voleu fer més unitats podeu doblar les quantitats per a les magdalenes però no dobleu la d'aquest reblert.

LLavors, prepareu el paperets que vulgueu fer servir i poseu-los dintre el motlle per a cupcakes (si no en teniu podeu fer servir flameres metàl·liques, jo ho vaig fer amb els dos que no m'entraven dintre el motlle que tinc per enforna-los tots d'una vegada i van quedar bé també). Al fons aboqueu una mica de la massa de magdalenes, a sobre una culleradeta centrada de la massa sorpresa, a sobre d'aquesta una mini oreo i per ultim acabeu de reomplir el motlle amb la massa de xocolata fins 2/3 de la seva capacitat (podeu veure el video si no us queda clar la explicació que us faig aquí, jeje).

Enforneu entre 22-24 min. Quan estiguin cuits deixeu reposar 5min dintre del motlle i després a sobre d'una reixeta.

Mentre s'estan coent aquestes magdalenetes delicioses (us asseguro que ho són) aprofiteu per recollir tot el que heu embrutat (que no és gaire tampoc) i per fer el buttercream. Això si que és realment fàcil! Poseu tots els ingredients dintre un bol i amb una batedora de varilles barregeu a velocitat baixa durant un minut i després a velocitat mitja 4 minuts! buttercream a punt! :)

Quan s'hagin refredat les magdalenes ja podeu decorar-los al vostre gust! Jo ho vaig fer amb una manega d'aquestes d'un sol ús a la que vaig tallar la punta per fer la sortida més gran i vaig fer com una muntanyeta! A sobre una altra mini oreo per decorar i tachan!!! Oreo cupcakes amb sorpresa acabats!!! Sembla molt complicat però es molt fàcil així que animeu-vos a provar!! us encantarà!

Es una pena que no vam fer una foto de l'interior! Queda moooolt xulo!!! Però com repetirem ja intentaré pujar-ne alguna!!! La oreo que queda a dintre de la magdalena queda mhhhhh!!! a mi em va recordar a la textura de la galeta dels maxibon!!!mmmmhhhhh!!!!! i el reblert queda molt bé també! el vaig provar en cru i vaig pensar puajhhh això quedarà fatal però un cop cuit canvia molt i amb el contrast de la magdalena de xocolata estava molt bo també!

Doncs això, que us animo a que proveu de fer aquesta recepta que a la vegada és un mix de receptes! ai quin embolic! jeje!!

Fins aviat!

Dolços somnis!

Sandra


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Pensábamos que no llegábamos pero sí!!! Este mes La Receta del 15 nos proponía el chocolate...fácil no??? Tenía un par de recetas para subir pero esta me ha fascinado y, por lo tanto, ha sido la escogida! 


Últimamente me estoy aficionando a los cupcakes...he descubierto que me encanta hacerlos! me gusta la versatilidad que ofrecen puesto que hay mil recetas y más además se pueden hacer mil y una decoraciones y adaptaciones o versiones...me gusta su formato individual...y realmente por el poco trabajo que traen son muy resultones!!!


Los cupcakes de oreo hacía días que me rondaban por la cabeza así que el otro día aprovechando una visita al super compré oreos para asegurarme de que el día que me apeteciera hacerlos los tendría en casa...y este día llegó el pasado domingo! La verdad es que había visto muchas de recetas de cupcakes de oreo en los blogs que sigo últimamente...no sabía qué receta hacer así que primero hice un trabajo de investigación en busca de la receta perfecta y creo que la encontré!! :) . Al menos esto pienso yo y los que la han probado! Repetiré seguro segurísimo!!! 



En realidad lo que hice fue un mix de diferentes recetas...cogiendo ideas de diferentes lugares. Aquí va la receta:


Ingredientes (para unas 14 ud):

Para las magdalenas o bizcochos o como le queráis decir (receta extraída y adaptada de los minicupcakes de oreo de Alma de Objetivo cupcake):
2 huevos L
140g de azúcar
115g de harina
120g de mantequilla a temperatura ambiente (sin sal)
2 cucharadas y media de cacao en polvo sin azúcar (yo usé el valor)
1 cucharadita de royal
1 cucharadita  de extracto de vainilla
60-70ml de leche
4 cucharadas de galletas oreo trituradas y tamizadas

Para la sorpresa o relleno (idea extraída de este vídeo de youtube):
200g de queso philadelphia
2 cucharadas de azúcar
1 huevo
14 galletas mini oreo

Para el topping (buttercream de vainilla, receta también de Alma):
250g de mantequilla sin sal y a temperatura ambiente
450g de icing sugar o azúcar glas (si no tenéis icing sugar)
cucharadita  de extracto de vainilla
6 cucharadas de leche

Elaboración:

Antes que nada precalentad el horno a 160ºC. En un recipiente mezcláis la leche con la el extracto de vainilla ( un pequeño inciso: todas este cucharadas y cucharaditas son medidas inglesas tablespoons y teaspons! así que os tenéis que hacer con unas cucharas medidorass pero os puedo asegurar que es una buena inversión y hay de muy económicas).
A parte, en un bol tamizáis la harina, el cacao en polvo, el royal y las galletas oreo.
Con una batidora de varillas o robot batís el azúcar y la mantequilla hasta que quede una mezcla cremosa y entonces añadís los huevos uno a uno hasta que estén integrados (no tenéis que añadir el segundo hasta que el primero esté bien integrado).
Después, añadís la mitad de la mezcla de la harina y continuáis batiendo. Cuando se haya integrado bien añadís la leche con la vainilla y por último añadís el resto de ingredientes secos que os quedan.
Ya tenéis la masa de las magdalenas preparada.

A parte, en un bol ponéis los 200g de queso philadelphia, las dos cucharadas de azúcar y el huevo y mezcláis bien hasta que quede una mezcla homogénea. Tengo que decir que de esta masa de relleno sobrará para 14 cupcakes pero es imposible dividir un huevo! jeje! Esto os lo digo porque si queréis hacer más unidades podéis doblar las cantidades para las magdalenas pero no dobléis las del relleno.

Entonces, preparáis los papelitos que queráis usar y ponedlos dentro del molde para cupcakes (si no tenéis podéis usar flameras metálicas, yo lo hice con los dos que no me entraban dentro el molde que tengo para poder hornearlos todos juntos y quedaron bien también). Al fondo ponéis un poco de la masa de magdalenas, encima una cuchariadita centrada de la masa sorpresa, encima de esta una mini oreo y por último acabáis de rellenar el molde con la masa de chocolate hasta 2/3 de su capacidad (podéis ver el video si no os queda claro la explicación que os hago aquí, jeje).

Hornead entre 22-24 min. Cuando estén listos los dejáis reponer 5 min dentro del molde y después encima de una rejilla.

Mientras se están horneando estas magdalenitas deliciosas (os aseguro que lo son) aprovecháis para recoger todo el que habéis ensuciado (que no es mucho tampoco) y para hacer el buttercream. Esto si que es realmente fácil! Ponéis todos los ingredientes dentro un bol y con una batidora de varillas mezcláis a velocidad baja durante un minuto y después a velocidad media 4 minutos! buttercream a punto! :)

Cuando se hayan enfriado las magdalenas ya podéis decorarlos a vuestro gusto! Yo lo hice con una manga de estas desechables a la que corté la punta para hacer la salida más grande e hice como una montañita! Encima otra mini oreo para decorar y tachan!!! Oreo cupcakes con sorpresa acabados!!! Parece muy complicado pero es muy fácil así que animaos a probar!! Os encantará!

Es una pena que no hicimos una foto del interior! Queda muuuuy xulo!!! Pero cómo repetiremos ya intentaré subir alguna!!! La oreo que queda dentro de la magdalena queda mhhhhh!!! a mí me recordó a la textura de la galleta de los maxibon!!!mmmmhhhhh!!!!! y el relleno queda muy bien también! lo probé en crudo y pensé puajhhh esto quedará fatal pero una vez horneado cambia mucho y con el contraste de la magdalena de chocolate estaba muy bueno también!

Pues esto, que os animo a que probéis de hacer esta receta que a su vez es un mix de recetas! ay qué lío! jeje!!

Hasta pronto!

Dulces sueños!

Sandra

13 comentaris:

  1. Gracias!!! :) Te animo a que pruebes! Ricos ricos!!
    Acabo de pasarme por tu blog y tiene todo una pinta estupenda! Esas pizzetas de chocolate tiene que estar para chuparse los dedos!!

    ResponElimina
  2. això de la sorpresa m'agrada molt!! té bona pinta oi?
    m'ho apunto per la pròxima ;)

    ResponElimina
  3. Respostes
    1. gràcies Alba!!! sé que és una tasca pendent per a tú! Aquest seria un molt bon inici...t'ho asseguro!
      Petonets guapa!

      Elimina
  4. la presentació és perfecte, a casa en tinc dues que farien un ulls com a taronges i farien molta salivera, només de pensar amb les oreos!! m'apunto la recepta, algun dia, pròxim en faré!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies!!! De ben segur els agradaran!! Ja m'ho explicaras!

      Elimina
  5. Quina xulada de cupcakes! M'encanta com queden amb les oreo, deuen estar de mort!
    Moltes gràcies per participar!
    Petons
    Sandra

    ResponElimina
  6. De Sandra a Sandra: Gràcies!!! No queda bé que ho digui jo però si estan de mort!!jeje!! Ja estem pensant amb la recepta de la carbassa!!;)

    ResponElimina
  7. Jo he tingut la fortuna de probar-los... estaven boníssims!!!

    ResponElimina
  8. quina pinta!! ;) em guardo la recepta, que tinc pendent provar de fer-ne!

    ResponElimina
    Respostes
    1. gràcies Sara! és un bon inici! t'ho ben asseguro!!! :)

      Elimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...