diumenge, 16 de setembre de 2012

Pasta fresca: Raviolis de fomatges i pernilHola de nou!! Ja tornem a estar aquí! Ja us vaig avançar per facebook que havia fet raviolis no??? I es que des que em va arribar el meu nou utensili que no pensava en altra cosa!!!

Imagen de Base para Ravioli con Rodillo Itallian Collection - Kitchen Craft

Com ja sabeu els Reis em van portar una màquina per fer pasta. Feia temps que volia comprar l'utensili per fer raviolis i per fi fa uns dies em vaig decidir!!! Els raviolis són molt versàtils i m'encanta la idea de poder fer-los del que et vingui de gust a casa!!! No sabia si comprar-me l'accessori de la màquina, aquest utensili, l'individual...i al final ja veieu! He de dir que funciona a la perfecció, l'únic es que li has de posar de valenta farina per desenmotllar bé i que deu ni dó senyors raviolis que surten d'aquí!!jeje! Però bé! Contenta amb la compra! I a més a més he pensat que em serà util també per fer-lo servir de formador de flors per quan fem coses amb fondant! 2 en 1! :)

Un cop tenia l'utensili, i el temps per posar-m'hi havia de decidir de que fer-los...vaig valorar diferents receptes...el primer que em va venir al cap va ser l'albergínia! Crec que és un obsessió! I es que m'encanta l'albergínia i per això sempre que penso en algo bo em ve al cap l'albergínia!jeje! però llavors vaig recordar que l'altre vop que havia fet pasta fresca també ho havia fet amb albergína...recordeu els tallarines amb albergínia, tomàquet i bacó ?? Així que no, havía de ser diferent...la Núria Ferré al facebook també ens va donar una molt bona opció amb rap i llagostins (però aquesta recepta la guardo per un dia més festiu...)...la Íngrid de MyLovely també havia publicat una recepta recent amb ricotta i nous que feia una pinta...ufff...el llibret d'instruccions de la màquina també porta algunes receptes de farcits interessants...jeje! Com veieu, un munt de receptes em revolotejaven pel cap però al final vaig decidir fer alguna cosa senzilla i bona, una mica inspirada amb la recepta de la Íngrid però amb un farcit que vaig trobar al llibret d'instruccions de la màquina de pasta. M'encanta la combinació pernil salat amb formatge així que quan la vaig veure vaig tenir clar que no podia ser una altra!! La propera vegada decidit, pasta colorejada! Amb espinacs, tomàquet...o a saber! jeje!

Ja no m'enrotllo més, aquí va la recepta:

Ingredients:
Per a la pasta:
Aneu a la recepta de Pasta fresca: Tallarines amb albergínia, tomàquet i bacó ja que vaig fer exactament la mateixa recepta seguint els mateixos passos i ingredients (que són els que recomana el llibret de la màquina). Això és per 500g de pasta...a mi hem van sortir uns 60 raviolis de 5x5cm...surten 6-7 plats bons...penseu que al bullir-los s'unflen una miqueta i amb el farcit i tot són bastant contundents.

Per al farcit:
75g de mató (jo en vaig posar 100g)
150g de mozzarella ratllada
75g de pernil tallat ben finet
50g de parmesà ratlat
sal, pebre
julivert picat

Per la salsa:
Salsa de tomàquet (aquí us deixo escollir el que feu habitualment...lo ideal es fer-ho amb tomàquet natural...vosaltres mateixos)
Herbes provençals i/o parmesà ratllat (opcional)

Elaboració:
No explicaré els passos d'amassat, farcit i plegat ja que depenent dels utensilis que tingueu cadascú aquests variaran. Per norma general tots aquests utensilis porten el seu llibret on queda molt ben explicat i detallat el procediment a seguir.

Per al farcit només heu de barrejar tots els ingredients en un bol. És ben fàcil! 

Per als que aneu una mica perduts a l'últim número de la revista sal y pimienta ve un pas a pas fet per la Íngrid de MyLovely que us pot aclarir bastant les coses. Allà trobareu també la recepta de Raviolis de ricotta i nous que us comentava abans i amb la que m'he inspirat.Un cop farcits, formats i bullits els raviolis (amb uns 5-6min suficient) poseu-los en els plats i cobriu-los amb la salsa de tomàquet. Jo hi vaig posar també una mica d'herbes provençals i parmesà ratllat al gust per enriquir una mica més el plat. I això es tot! Us ha agradat?? Espero que si!! Estaven bons bons!

Fins aviat!!

Petonets! I benvinguts al nous!!

Sandra


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hola de nuevo!! Ya volvemos a estar aquí! Ya os avancé por facebook que había hecho raviolis no??? Y es que desde que me llegó mi nuevo utensilio que no pensaba en otra cosa!!!

                                     Imagen de Base para Ravioli con Rodillo Itallian Collection - Kitchen Craft

Cómo ya sabéis los Reyes me trajeron una máquina para hacer pasta. Hacía tiempo que quería comprar el utensilio para hacer raviolis y por fin hace unos días me decidí!!! Los raviolis son muy versátiles y me encanta la idea de poder hacerlos de lo que te apetezca en casa!!! No sabía si comprarme el accesorio de la máquina, este utensilio, el individual...y al final ya veis! Tengo que decir que funciona a la perfección, lo único es que le tienes que poner bastante harina por desenmoldar bien y que debe vaya señores raviolis salen de aquí!!jeje! Pero bien! Contenta con la compra! Y además he pensado que me será útil también para usarlo de formador de flores por cuando hagamos cosas con fondant! 2 en 1! :)


Cuando tuve el utensilio, y el tiempo para ponerme tenía que decidir de que hacerlos...valoré diferentes recetas...lo primero que me vino a la cabeza fue la berenjena! Creo que es un obsesión! Y se que me encanta la berenjena y por eso siempre que pienso en algo bueno me viene a la cabeza la berenjena!jeje! pero entonces recordé que la otra vez que había hecho pasta fresca también la había hecho con berenjena...recordáis los tallarines con berenjena, tomate y bacon?? Así que no, tenía que ser diferente...Núria Ferré al facebook también nos dio una muy buena opción con rape y langostinos (pero esta receta la guardo por un día más festivo...)...la Íngrid de MyLovely también havía publicado una receta reciente con ricota y nueces que tenía una pinta...ufff...el librito de instrucciones de la máquina también trae algunas recetas de rellenos interesantes...jeje! Cómo veis, un montón de recetas me revoloteaban por la cabeza pero al final decidí hacer algo sencillo y bueno, un poco inspirada con la receta de la Íngrid pero con un relleno que encontré en el librito de instrucciones de la máquina de pasta. Me encanta la combinación jamón  con queso así que cuando la vi tuve claro que no podía ser otra!! Para la próxima vez masa coloreada! Con espinacas, tomate...o ya veremos! jeje!


Ya no me enrollo más, aquí va la receta:


Ingredientes:


Para la pasta:

Vais a la receta de Pasta fresca: Tallarines con berenjena, tomate y bacon puesto que hice exactamente la misma receta siguiendo los mismos pasos e ingredientes (que son los que recomienda el librito de la máquina). Esto es para 500g de pasta...a mí me salieron unos 60 raviolis de 5x5cm...salen 6-7 platos buenos...pensad que al hervirlos se hinchan un poquito y con el relleno y todo son bastante contundentes.Para el relleno:

75g de requesón (yo puse 100g)

150g de mozzarella rallada

75g de jamón cortado bien fino
50g de parmesano rallado
sal, pimienta
perejil picado

Para la salsa:
Salsa de tomate (aquí os dejo escoger la que hagáis habitualmente...lo ideal se hacerlo con tomate natural...vosotros mismos)

Hierbas provenzales y/o parmesano rallado (opcional)

Elaboración:
No explicaré las pasos de amasado, relleno y plegado puesto que dependiendo de los utensilios que tengáis cada uno estos variarán. Por norma general todos estos utensilios traen su librito donde queda muy bien explicado y detallado el procedimiento a seguir.

Para el relleno sólo tenéis que mezclar todos los ingredientes en un bol. Es muy fácil! 

Para los que vais un poco perdidos en el último número de la revista sal y pimienta viene un paso a paso hecho por la Íngrid de MyLovely que os puede aclarar bastante las cosas. Allá encontraréis también la receta de Raviolis de ricotta y nueces que os comentaba antes y con la que me he inspirado.


Una vez rellenos, formados y hervidos los raviolis (con unos 5-6min suficiente) ponedlos en los platos y cubridlos con la salsa de tomate. Yo puse también un poco de hierbas provenzales y parmesano rallado al gusto para enriquecer algo más el plato. Y esto se todo! Os ha gustado?? Espero que sí!! Estaban buenos buenos!

Hasta pronto!!

Besitos! Y bienvenidos a los nuevos!!

Sandra


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...