dimecres, 27 de juny de 2012

Galetes Decorades



Hola a tots!!!!

A principis de juny, a la nostra família, sempre hi ha moltes coses a celebrar. I us explico per què. El dia 9 és l'aniversari de la meva mare ( Salvadora) i també d'una molt bona amiga meva ( Vero), i al dia següent, el dia 10 és el cumpleanys de la mare del Xavier ( Assumpció). I aquest any se li ha de sumar una celebració extra, i es que l'Assumpció aquest any feia 65 anys, i conseqüentment es jubila aquest curs. Ella és professora i aquest curs ha sigut l'últim, després d'una pila de anys treballant a la mateixa escola!!!!  Evidentment, es mereixia una celebració, i així va ser. El dissabte 9 va preparar una festeta amb bon menjar, bona música i bona companyia!!! I com no podien faltar, vaig preparar galetes i són aquestes que us ensenyo!!!!
Les galetes les vaig preparar amb la recepta de sempre, però per a la decoració vaig posar en pràctica cosetes que vaig aprendre al curs d'Ara Galetes. 
Les rodones amb el cashmere, es fan amb una plantilla que es diu stencil, i que també vaig comprar a Expotarta, i les segones, amb la tècnica wet-wet ( mullat-mullat seria la traducció?). Es la primera vegada que feia galetes amb aquestes tècniques ( excepte les del curs) però estic ben segura que repetiré!!!!
Avui a més us vull recomanar 2 webs de professionals que fan unes galetes increibles i que a mi m'agrada consultar de quan en quan. Les he descobert no fa gaire temps, però no deixen d' impressionar-me. Són Sweet Ambs i Mensaje en una galleta. Us deixo els links per si hi voleu fer una ullada. A més, tenen estils molt diferents entre elles. 
La primera, Sweet Ambs ( Amber Spiegel), fa unes galetes molt elegants, amb colors molt suaus, i aparentment molt senzilles... i dic aparentment, ja que el que fa aquesta dóna de senzill no hi té res... A més, té un canal a Youtube amb tutorials molt ben fets per si algú s'anima.
La segona web que us comentava, són Mensaje en una Galleta. Aquestes noies són de Màlaga, i també fan una molt bona feina. Fan unes galetes molt originals, i utilitzen moltes tècniques diferents relacionades amb la glasa. M'agraden, ja que les seves galetes no són les típiques galetes que fa molta gent. Tenen dissenys mol originals i al seu bloc pots trobar receptes i tutorials també. A més fa poc han estat guardonades amb un premi del concurs que organitza Canal Cocina de blogueros cocineros, i des de la seva web teniu el link del reportatge que li van de dedicar. I ja per últim, destacar que MEUG fan un curs de galetes online, amb vídeos, assignacions setmanals ... que crec que ha de ser bastant interessant. Sobretot per a qui com jo vivim lluny de les grans ciutats que és on normalment es concentren tots els cursos presencials, i que d'aquesta manera i des de casa pots fer tranquil·lament.

Bueno ja no m'enrotllo més!!!! Només comentar-vos, que al mes de juny encara tenim més celebracions i és que el dia 24 és el meu aniversari!!!!! Aquest any ja en van 32!!!! I un dels molts regals que he tingut ( que n'he tingut molts i tots molt bonics) és un curs de pastissos fondant amb Ara Galetes el proper dia 7 de juliol, al que m'acompanyarà aquesta vegada la meva germana Sandra i del que esperem ensenyar-vos foticos i que n'aprenguem molt (de moment el fondant sen's resiteix!!!!).

Fins aviat!!!!


Laura


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hola a todos!

A principios de junio, a nuestra familia, siempre hay muchas cosas que celebrar. Y os explico por qué. El día 9 es el cumpleaños de mi madre (Salvadora) y también de una muy buena amiga mía (Vero), y al día siguiente, el día 10 es el cumpleaños de la madre de Xavier (Asumpció). Y este año se le debe sumar una celebración extra, y es que Asumpció este año hacía 65 años, y consecuentemente se jubila este curso. Ella es profesora y este curso ha sido el último, después de un montón de años trabajando en la misma escuela! Evidentemente, se merecía una celebración, y así fue. El sábado 9 preparó una fiesta con buena comida, buena música y buena compañía! Y como no podían faltar, preparé galletas y son estas que os enseño!
Las galletas las preparé con la receta de siempre, pero para la decoración puse en práctica cosas que aprendí en el curso de Ara Galetes.
Las redondas con el cashmere, se hacen con una plantilla que se llama stencil, y que también compré en Expotarta, y las segundas, con la técnica wet-wet (mojado-mojado sería la traducción?). Es la primera vez que hacía galletas con estas técnicas (excepto las del curso) pero estoy segura que repetiré!
Hoy además os quiero recomendar 2 webs de profesionales que hacen unas galletas increibles y que a mí me gusta consultar de vez en cuando. Las he descubierto no hace mucho tiempo, pero no dejan de impresionarme. Son Sweet ambs y Mensaje en una galleta. Os dejo los links por si queréis echar un vistazo. Además, tienen estilos muy diferentes entre ellas.
La primera, Sweet ambs (Amber Spiegel), hace unas galletas muy elegantes, con colores muy suaves, y aparentemente muy sencillas ... y digo aparentemente, ya que lo que hace esta mujer de sencillo no tiene nada ... Además, tiene un canal en Youtube con tutoriales muy bien hechos por si alguien se anima.
La segunda web que os comentaba, son Mensaje en una Galleta. Estas chicas son de Málaga, y también hacen un muy buen trabajo. Hacen unas galletas muy originales, y utilizan muchas técnicas diferentes relacionadas con la glasa. Me gustan, ya que sus galletas no son las típicas galletas que hace mucha gente. Tienen diseños muy originales y en su blog puedes encontrar recetas y tutoriales también. Además hace poco han sido galardonadas con un premio del concurso que organiza Canal Cocina de blogueros cocineros, y desde su web tenéis el link del reportaje que le que dedicar. Y ya por último, destacar que MEUG hacen un curso de galletas online, con vídeos, asignaciones semanales ... que creo que debe ser bastante interesante. Sobre todo para quien como yo vivimos lejos de las grandes ciudades que es donde normalmente se concentran todos los cursos presenciales, y que de esta manera y desde casa puedes hacer tranquilamente.

Bueno ya no me enrollo más! Sólo comentaros, que en el mes de junio todavía tenemos más celebraciones y es que el día 24 es mi cumpleaños!! Este año ya van 32! Y uno de los muchos regalos que he tenido (que he tenido muchos y todos muy bonitos) es un curso de tartas fondant con Ara Galetes el próximo día 7 de julio, en el que me acompañará esta vez mi hermana Sandra y de lo que esperamos enseñaros foticos y que aprendamos mucho (de momento el fondant se nos resiste!).

Hasta pronto!


Laura



2 comentaris:

  1. Qué bonitas... Amber es maravillosa, hace exquisiteces, pero las tuyas no tienen nada que envidiarles!

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Isabel!!! De verdad es que esta mujer me encanta... hace cosas imposibles!!! Yo de mayor quiero ser como ella!!!! besos
    Laura

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...