diumenge, 12 de febrer del 2012

Pa de motlle integral


Hola a tots!!!!

Feia dies que volia tornar a fer pa de motlle, ja que l'experiència del pa de motlle que vaig fer anteriorment va ser molt bona. Així que, i per variar una mica hem vaig decidir per la versió integral. He de dir que estava boníssim. De veritat, no és cap exageració, estava molt bò!!!! I dic estava per que ja ha passat a millor vida... A més, a vosaltres no us passa que el pa de motlle és més bò l'integral que el normal? A mi si!!!! A més, per a aquells que ja hagueu començat l'operació bikini, us vindrà la mar de bé.
Com en l'anterior ocasió, la recepta l'he tret del bloc de webos fritos, i la podeu trobar aquí. Jo he fet l'amassat amb thermomix, però per a qui no la tingui, també teniu la versió a mà. De veritat que us agradarà!!!
Com a aclariments, dir-vos que la farina integral que he fet servir, és també de blat, i la vaig comprar al supermercat eroski. I les llavors de lli, que hem pensava que no trobaria, també les vaig comprar a l'eroski ( estaven a la secció de coses bio-dietètiques...). I per últim, també comentar que en l'anterior recepta, vaig fer servir un motlle de plum cake, dels de silicona. Però en aquesta ocasió, i deixant-me aconsellar per ells, ho vaig fer amb un motlle d'alumini. I crec que aquest factor ha ajudat bastant al resultat. Ells utilitzen uns motlles especials amb tapa, però amb un motlle normal i un tros de paper d'alumini serveix.

Espero que us animeu a provar-lo!!!!!!


Laura

PD: les torrades d'aquest matí estaven impressionants!!!!!! ( és per a fer una mica d'enveja...)

2 comentaris:

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...