divendres, 2 de setembre del 2011

Pasta de colors amb salsa de formatges i nous

Hola a tots!!! Fa uns dies que he tornat de vacances, de fet, ja se m'acaben...el dilluns torno a la dura vida del treballador...però abans volia explicar-vos aquesta recepta que no té cap misteri però que ha quedat molt vistosa i que hem fet avui per dinar! 
Les meves vacances van acabar tot just a la ciutat de Venècia on vaig aprofitar per comprar aquesta pasta de multicolors i multiformes que tot i que en la foto no es pugui apreciar gaire feia una pinta... He estat tentada a fer una amanida de pasta, potser el més adient per aquests dies i tipus de pasta pero al final m'he decidit per fer una salsa blanca que he pensat que també li aniria bé...dir-vos que un cop emplatat crec que haguès estat millor posar la pasta i tirar la salsa per sobre per a que els colors i formes de la pasta (que era molt vistosa) s'haguèssin apreciat millor però jo ja ho he pensat tard...així que si us animeu a provar aquesta humil recepta us animo a que ho serviu d'aquesta altra manera! Aquí van els passos a seguir:


Ingredients (per a 5-6 persones):
500gr de pasta de colors (si ho preferiu pot ser blanca)
Per a la salsa:
500ml de nata líquida
formatges variats ratllats o a trossets (els que més us agradin, jo n'he posat de 6 o 7 classes)
un bon grapat de nous pelades
oli i sal (o sal i oli)
pebre
Per a la guarnició (opcional):
formatge ratllat de dos colors
pa torrat 
un rulo petit de formatge de cabra
orenga


Elaboració:
Bulliu la pasta segons indicacions de l'envàs.

Per a la salsa poseu un rajolí d'oli en una paella (o una culleradeta de mantega) i poseu la nata líquida a foc mig-baix. Ratlleu/trossegeu tots els formatges que hagueu escollit, afegiu-los a la nata líquida i remeneu fins que es fonguin i s'integren. Si ho preferiu podeu deixar que no s'acaben de fondre i així podeu deixar algún trosset que serà agradable de trobar al menjar...Afegiu les nous picades i un polsim de pebre i sal (només si fa falta).
Per a la guarnició i per fer el plat més vistòs he fet uns cruixents de formatges de dos colors posant una muntanyeta de formatge ratllat de dos colors entre dos papers vegetals i dues safates de forn per premsar-ho i els he gratinat aproximadament un quart d'hora. També he posat una torradeta de pa acompanyada amb una rodanxeta de formatge de cabra gratinat aprofitant que tenia el forn en marxa.
Amb tot això només us queda servir i emplatar deixant anar la imaginació...jo li he posat una miqueta d'orenga també perquè m'encanta però això ja va a gustos...
Espero que us hagi agradat i que us animeu a provar de fer aquesta recepta que és ben senzilleta pero que no hem negareu que queda "arreglada però informal".


Fins aviat!


Sandra



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...