dijous, 15 de setembre del 2011

Cookies de xocolata



Hola a tots. Feia molt de temps que no feia galetes de xocolata. Aquestes són les típiques galetes americanes que surten a les pelis ... i estàn boníssimes!!!!! I acompanyades amb un bon got de llet ... mmmh ...  un berenar perfecte!! La recepta l'he tret del boc de el rincon de bea i li he fet alguna petita modificació.

Ingredients
220 grams de farina de blat
1/2 culleradeta de cafè de bicarbonat sòdic
1/2 culleradeta de cafè de sal
1/2 culleradeta de cafè de llevat en pols ( tipus royal)
125 grams de mantequilla sense sal
110 grams de sucre blanc
110 grams de sucre moreno
1 ou
1 culleradeta d'essència de vainilla
175 grams de llàgrimes de xocolata

Elaboració
Poseu la mantequilla en una amasadora o en un bol i bateu-la amb les barilles a velocitat mitjana fins que es torni de color blanquinòs i estigui esponjosa. Llavors afegiu el sucre blanc i el moreno continueu batent fins que estigui totalment incorporat. Arribat aquest moment afegiu l'ou i l'essència de vainilla i continueu mesclant fins que sigui una massa homogènia.
Passeu pel colador la farina juntament amb el bicarbonat, el llevat i la sal i afegiu a poc a poc a la massa que hem fet abans. Ara el que farem és incorporar-la a poc a poc amb una espàtula. Quan la farina estigui totalment incorporada afegiu les llàgrimes de xocolata i distribui-les homogèniament a la massa. En aquest cas jo no tenia llàgrimes i he usat xocolata de tableta (nestlé postres) i l'he tallat a trossets.
Prepareu uns safata de forn amb paper sulfuritzat i feu boles amb una cullera. Poseu aquestes boles a sobre del paper separades entre elles per a que no s'ajuntin quan enforneu.
Precalenteu el forn a 180 º i enforneu durant 10-12 minuts aproximadament. Quan veieu que es comencen a daurar és hora de treure-les del forn. Deixeu a sobre de la safata durant uns 2 o 3 minuts i després deixeu-les refredar sobre una reixeta. Veureu que quan les treieu del forn estan toves pero en un moment, quan es refreden, es queden dures.
Estan boníssimes!!!!!

Que vagi de gust!!!!

Laura

5 comentaris:

  1. Hola! és la primera vegada que escric al vostre blog. Sabeu com he topat amb vosaltres... només un diré un nom... Francina ja ja ja!!!!. Doncs ja heu lligat cap, oi? era fàcil ji ji. Parlant dels peques li vaig dir que tenia un blog on tenia alguna recepta per als més petits i hem va dir que tenieu un blog i aquí estic. Hem quedo com a seguidora que he vist cosetes molt bones mmmmm. Aquestes cookies queden genials, l'altre dia en vaig fer i les vaig dur a la guarde, no vegis que contentes les mestres je je je. Us convido a visitar la meva cuina. Petons, Sandra.
    www.miscositassrv.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Ei Sandra, encantada de coneixe't. Ja li diré a la Francina!!! Ara he fet una passejada pel teu bloc i mmmm... crec que aquest bizcocho a las 3 leches l'he de provar, quina bona pinta que té!!!!! Bessitos!!!

    ResponElimina
  3. Aquestes galetes són un vici, costa controlar-se!
    Moltíssimes gràcies per participar al Memòries.

    ResponElimina
  4. aquestes galetes agraden a tothom!!!! ja m'agradaria tenir-ne unes quantes davant! moltíssimes gràcies per participar a Memòries. petonets

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...