dimecres, 6 de febrer del 2013

Amanida de taronja

Avui una recepta facileta i rapideta! Potser a algú us semblarà molt estranya aquesta recepta i d'altres ja la coneixeu....a casa nostra s'ha menjat tota la vida. Al meu pare li encanta!!! A mi no m'agradava gens ni mica de petita...de fet, no m'agradava res que portés ceba...és més, ho detestava...recordo aquelles llargues disputes amb ma mare sobre la truita de patates amb ceba o sense...jejeje! No, si casi no es nota deia...ja...la majoria de vegades em quedava sense menjar-ne... :( Ara, en canvi, la prefereixo amb ceba! jeje! :) Passada aquesta etapa de NOM'AGRADARESQUEPORTICEBA vaig provar aquesta amanida i la veritat es que em va agradar bastant! Si no l'heu provat us animo a que feu el tast. Un contrast de sabors molt agradable!

Ingredients:
2 taronges
1 ceba tendra (no molt gran)
sal
oli
vinagre

Elaboració:
Talleu les taronges a daus o làmines. Talleu la ceba. Disposeu segons més us agradi els dos ingredients. Jo aquest cop ho vaig fer així com veieu a la foto però normalment ho fem a daus i ho posem en un plat fons o bol.
Amaniu amb sal, oli i vinagre. Per als que no sou amants del vinagre (com jo) poseu-ne igual! Amb la taronja  gairebé no es nota el sabor i queda molt bé!

Si us animeu ja m'explicareu i si ja l'havíeu provat...també!!

Salut!!

Sandra


------------------------------------------------------------------------------------------------

Hoy una receta facilita y rapidita! Quizás a alguien le parecerá muy extraña esta receta y otros ya la conocéis.... En nuestra casa se ha comido toda la vida. A mi padre le encanta! A mí no me gustaba nada de pequeña ... de hecho, no me gustaba nada que llevara cebolla ... es más, lo detestaba ... recuerdo esas largas disputas con mi madre sobre la tortilla de patatas con cebolla o sin ... jejeje! No, si casi no se nota decía ... ya ... la mayoría de las veces me quedaba sin comer ... : (Ahora, en cambio, la prefiero con cebolla! jeje :) Pasada esta etapa de NOMEGUSTANADAQUELLEVECEBOLLA probé esta ensalada y la verdad es que me gustó bastante! Si no la habéis probado os animo a que lo hagáis. Un contraste de sabores muy agradable!

Ingredientes:
2 naranjas
1 cebolleta (no muy grande)
sal
aceite
vinagre

Elaboración:
Cortar las naranjas en dados o láminas. Cortar la cebolla. Disponed según más os guste los dos ingredientes. Yo esta vez lo hice así como veis en la foto pero normalmente lo hacemos en dados y lo ponemos en un plato hondo o bol.
Aliñar con sal, aceite y vinagre. Para los que no sois amantes del vinagre (como yo) ponedle igual! Con la naranja casi no se nota el sabor y queda muy bien!

Si os animáis ya me explicaréis y si ya lo habíais probado ... también!

Salud!

Sandra


15 comentaris:

  1. Així no l'he probat mai, però a mí m'encanta l'enciam amb taronja fruits secs i formatge, tot ben amanit amb sal, oli i reducció de mòdena, nyam, nyam!!! Vaig a preparar-ne una per a sopar ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Mentxu ens fas unes propostes moooolt bones! haurem de provar!!

      Elimina
  2. Molt bona! l'hauré de tastar! a mi si que sempre m'ha agradat la ceba i aquesta amanida m'agradarà segur.

    :)

    ResponElimina
  3. Qué bona, açi a Estocolmo no en tinc taronjes com aquestes :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ohhhh llàstimaa!!!aquí al delta tenim taronges boníssimes!!!!

      Elimina
  4. Mira, ara per als refredats m'anirà molt be!!, tinc moltes ganes de provar-la, encara que la part del vinagre no em faci el pes...bé, tot es començar, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. A mi tampoc m'agrada el vinagre però en aquesta amanida gairebé no es nota! ja veuras! no en posis gaire i solucionat! :)

      Elimina
  5. Em sembla molt original. Jo sempre afegeixo fruites a les amanides, però això d'una amanida amb fruita de base em sembla genial!!! Ho provarem!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veuràs que bona Mònica!!!igual que les galetes! :)

      Elimina
  6. Quina casualitat... al meu pare li encanta aquesta recepta!!! a casa la he vista des de... sempre!. Una recepta ideal per cuidar-se i menjar bé.
    Petons, Sandra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Sandra?? I jo que pensava que el meu pare era raret...jeje! Són d'aquí els teus pares??

      Elimina
  7. Es molt bona combinació i si li afegeixes una mica de bacallà i unes olives negres et pot servir de plat ùnic.
    Petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'agrada la idea Ana! Haurem de provar!!! nyam nyam nyam! Una abraçada!

      Elimina
  8. M'agradarà aquesta recepta, per curiositat, d'on provè?

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...