dimecres, 3 d’octubre del 2012

Taller de Melmelades per Núria Gómez a la Botiga del riu

El passat dissabte, dia 22, vam tenir el plaer d'assistir al primer taller de cuina organitzat per la Botiga del Riu (Amposta).  La veritat es que aquest tipus de iniciatives ens encanten i va ser tot un èxit!! 




En aquesta ocasió el taller el va impartir Núria Gómez  i vam poder aprendre molt sobre les melmelades, la seva elaboració i manipulació així com un grapat d'idees i receptes!!!

Vam passar un ratet molt agradable i a més a més vam poder tastar algunes de les melmelades que ella ja tenia preparades!!!mmmmmhhhhh!!!! Us deixo l'enllaç al seu bloc http://benremenat.blogspot.com.es/ que ha creat fa poquet però que ja compta amb un bon recull de receptes, entre d'altres, algunes de les receptes de melmelades que vam aprendre dissabte!

A banda de melmelades vam anotar una recepta bastant interessant que aviat aviat caurà! ja us explicarem! Us deixem algunes fotos:


Gràcies Núria per la classe magistral! Pots estar segura que provarem les teves receptes! Ah! i gràcies a la Botiga del riu per prendre aquesta iniciativa!! poder gaudir de tallers d'aquests a les nostres terres no té preu!! Aprofito per dir-vos que organitzaran un taller (no només de cuina) cada mes així que esteu ben atents al seu bloc i al seu facebook!

Salut!

Sandra




-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El pasado sábado, día 22, tuvimos el placer de asistir al primer taller de cocina organizado por  la Botiga del Riu (Amposta) . La verdad es que este tipo de iniciativas nos encantan y fue todo un éxito!! 


En esta ocasión el taller lo impartió Núria Gómez y pudimos aprender mucho sobre las mermeladas, su elaboración y manipulación así como un puñado de ideas y recetas!!!


Pasamos un ratito muy agradable y además pudimos probar algunas de las mermeladas que ella ya tenía preparadas!!!mmmmmhhhhh!!!! Os dejo el enlace a su blog  http://benremenat.blogspot.com.es/  que ha creado hace poquito pero que ya cuenta con una buena compilación de recetas, entre otras, algunas de las recetas de mermeladas que aprendimos sábado!



Además de mermeladas anotamos una receta bastante interesante que pronto pronto caerá! ya os explicaremos! Os dejamos algunas fotos:





Gracias Núria por la clase magistral! Puedes estar segura que probaremos tus recetas! Ah! y gracias a la Botiga del Riu por tomar esta iniciativa!! poder disfrutar de talleres de estos a nuestras tierras no tiene precio!! Aprovecho para deciros que organizarán un taller (no sólo de cocina) cada mes así que estad muy atentos a su blog y a su   facebook !



Salud!



Sandra

2 comentaris:

  1. M'encanten les melmelades fetes a casa, desde que vaig fer la primera ja no n'he tornat a comprar!

    :)

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...