dimarts, 25 de setembre del 2012

The darkest chocolate cake ever (Bundt de xocolata)


Igual que he descobert que m'agrada fer cupcakes he descobert que m'agrada fer bundts!!! Per això he decidit que m'he de comprar un motlle per a bundts de Nordic Ware per a mi (per no haver-li de demanar a la meva germana cada vegada bàsicament!jeje!) així que ja estic pensant quin...a bcn&cake crec que caurà! :)


Els que més m'agraden són:


        Product [image]      Product [image]

que trobeu?? Quin us agrada més?? no m'acabo de decidir però de moment té més punts el de la dreta! Son bonics eh??

Doncs bé, al igual que quan busco receptes de cupcakes faig cap al blog de Alma quan busco receptes de bundts no tinc cap dubte que on he de buscar és al blog de Bea (de el Rincón de Bea).

En aquesta ocasió em vaig decantar pel The darkest chocolate cake ever!!! Estava boníssim. He de dir que aquest cop si que vaig seguir fil per randa les seves instruccions i va sortir perfecte! Us aconsello a que el proveu! bo de veritat! Perfecte per un berenar, per esmorzar...en qualsevol moment!

No escric la recepta perquè vaig seguir literalment els seus passos i millor ja no es pot explicar! Només volia compartir aquesta nova inquietud que gaudiran (o patiran, depèn de com ho vulguis mirar) els del meu voltant! jeje!

Petonets!!!

Sandra



----------------------------------------------------------------------------------------------------------





Igual que he descubierto que me gusta hacer cupcakes he descubierto que me gusta hacer bundts!!! Por eso he decidido que me tengo que comprar un molde para bundts de Nordic Ware para mí (para no tenerlo que pedir a mi hermana cada vez básicamente!jeje!) así que ya estoy pensando cual...en bcn&cake creo que caerá! :)

Los que más me gustan son:

        Product [image]      Product [image]

¿Que os parecen?? ¿Cuál os gusta más?? no me acabo de decidir pero de momento tiene más puntos el de la derecha! ¿Son bonitos eh??

Pues bien, al igual que cuando busco recetas de cupcakes voy directa el blog de Alma cuando busco recetas de bundts no tengo ninguna duda que donde tengo que buscar es en el blog de Bea (de Rincón de Bea).

En esta ocasión me decanté por el  The darkest chocolate cake ever !!! Estaba buenísimo. Tengo que decir que esta vez si que seguí al pié de la letra sus instrucciones y salió perfecto! Os aconsejo a que lo probéis! bueno de verdad! Perfecto para una merienda, para el desayuno...en cualquier momento!

No escribo la receta porque seguí literalmente sus pasos y mejor ya no se puede explicar! Sólo quería compartir esta nueva inquietud que disfrutarán (o padecerán, depende de cómo lo quieras mirar) los de mi entorno! jeje!

Besitos!!!

Sandra

8 comentaris:

  1. A mi també m'agrada més el motlle de la dreta!! quina pinta més fantàstica, segur que no en va quedar ni una engruana!!

    ResponElimina
  2. els motllos de nordic són maquísims, hem costaría molt decidirme jeje
    t'ha quedat genial, molt molt dark!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si Marta! Són genials!! I a part de maquíssims funcionen a la perfecció!! A veure si m'acabo de decidir!!

      Elimina
  3. Per fanàtics de la xocolata! Temptadors...
    Passa't pel meu blog a recollir una coseta:
    http://bertaskitchen.blogspot.com.es/2012/10/pollastre-al-curry-amb-verduretes-i.html

    ResponElimina
  4. Gracias!! Voy a ver ese juego de sabores!!! ;)

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...