Hola tots, passades les festes tot torna a la normalitat ... quin remei!! Però us ensenyem uns aperitius ben fàcils per a que els tingueu en compte per a pròximes celebracions. Nosaltres els vam preparar per al dia de Nadal, i no en va quedar ni un!!!!!!
Ingredients ( 6 persones)
12 Mini tartaletes
6 Mini volauvants
12 Xampinyons
Mitja ceba petita
1 rodanxa de foie
200 ml. de nata líquida
2 llesques de pernil salat
Sobrassada
Mel
Elaboració
Poseu en una paella un raig d'oli i sofregiu la ceba tallada ben petita. Netegeu els xampinyons ( compteu-ne un parell per persona), treieu els peus i feu-los a trossos. Quan la ceba estigui una mica feta, afegiu els peus dels xampinyons i deixeu estovar. Quan tot això estigui ben sofregit, afegiu mitja rodanxa de foie fresc a trossets i la nata líquida. Deixeu fe un xup xup durant 2 minuts.
Poseu en una placa de forn els caps dels xampinyons amb un rajolí d'oli i poseu a al forn a 180º fins que estiguin cuits ( aproximadament 20 minuts).
Quan estiguin cuits, treieu-los del forn i ja només us quedarà montar i deixar preparat. A l'hora de servir només li haureu de donar un cop de forn i llestos.
Ompliu els xampinyons amb el sofregit de la ceba amb els xampis i poseu un trosset del foie que havieu reservat al damunt i unes virutes pernil salat. Feu el mateix amb els volauvants
(bàsicament és que hem va sobrar relleno, i per aprofitar-lo vaig fer els volauvants).
Ompliu les tartaletes amb una culleradeta de sobrassada i una mica de mel.
A última hora només haureu de posar al forn 5 minuts a 180º i servir.
Que vagi de gust!!!!!
Laura
Oh, oh, oh! Aquest trio d'aperitius em sembla una delícia! Começo per un i acabo ràpidament amb els altres 2!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
jeje! boníssims els tres! els xampis mooooolt recomanables! Gràcies a vosaltres per tots aquests reptes que han fet superar-nos dia a dia!
EliminaBon Nadal!
Sandra
Genial los tres canapés. Lo mejor para mí, los canapés de sobrasada y miel. Tienen que estar buenísimos.
ResponEliminaGracias! La verdad es que es una combinación riquísima! Si no la has probado te animo a hacerlo!
EliminaFeliz Navidad!!!
Sandra