dijous, 5 de gener del 2012

Concurs de nadal i inauguració pàgina facebook!!!!!!!!!

I el guanyador, en aquest cas guanyadora, és el número 5! Andrea! Molt aviat rebràs el teu regal! espero que puguis gaudir d'aquests pràctics utensilis i que ens puguis explicar com van!!!

Us deixo copia del resultat del sorteig:


Fins aviat!


Hola un altra vegada!!!! el temps de participar ja casi s'acaba així que actualitzem la llista de participants:

1. Marta C.
2. Nuria Bria
3. Pepe
4. Claudia
5. Andrea
6. Laia wik
7. Marta B.
8. Silvia
9. Xavier Fabregat
10.Tiff

Sort!!!!!!!!!

Hola a tots,

Com l'any passat, aquest nadal us volem obsequiar amb un petit detall!!!! Es tracta d'un lot de productes tescoma. Són: un joc de medidors, un set de marcadors de copes (per a distingir de qui és el got quan hi ha molts comensals), una pala per a recollir les verdures tallades, , un ganivet per a tallar enciams i  una tapa escorredora per a llaunes i pots.


 És un set prou variat, i esperem que us agradi. Nosaltres ho hem posat a la carta dels reis mags, i farem un sorteig via random.org entre tots els participants. Aquest any però, les bases del concurs són una mica diferents. Per a participar heu de:
1. fer-vos fans al facebook. Si si, heu sentit bé!!!! A partir d'ara podreu conéixer totes les novetats al respecte de sal i oli de forma molt ràpida i senzilla a través de la nostra pàgina de facebook. Per a fer-ho premeu aquí. A més, a sota de cada entrada trobareu l'icona del m'agrada!
2. deixar un comentari en aquesta entrada explicant-nos alguna recepta que tingueu pensat fer aquestes festes. No oblideu deixar-nos el vostre e-mail per a que us poguem avisar si sou els guanyadors.

Teniu temps per a participar en el sorteig fins al 5 de gener a les dotze de la nit. El sorteig el farem el dia de Reis (6 de gener de 2012) i publicarem el guanyador el mateix dia a la tarda.


Sort a tots!!!!!


13 comentaris:

  1. El 2n dia de Nadal dinem a casa meua i menjarem: de 1r plat sopa de galets, de 2n canelons. I de postre: turró i com no algún ferrero rocher. Bon Nadal!!!!

    Marta C.

    ResponElimina
  2. Gràcies Marta! la guanyadora de l'any passat la primera en participar!

    ResponElimina
  3. Per aquest nadal el menú serà:
    - d'entrants: caragols amb salsa, escamarlans i gambetes
    - 1r plat: "sopa bolovesa" (especialitat francesa)
    - 2n plat: rap en salsa de llet

    Núria (nuriabria@gmail.com)

    ResponElimina
  4. Nuria, per poder participar al concurs a més del comentari hauríes de fer-te fan a la nostra pàgina del facebook! Gràcies i bon nadal!

    ResponElimina
  5. Hola!!! Natros a casa estes festes farem caldo, ja que en lo fred que fa estos dies apeteix un munt. Molt bones Festes i a vore si ens veiem aviat!!!!

    ResponElimina
  6. Bon dia i bona sortida d'any familia!! Esta nit sopem a casa i mun pare mos fa dacallà a la lleidatana, al teu blog es diu a l'estil de la mama. Al final lo nom és lo de menys, l'important és que està super bo!!! Una abraçada.

    ResponElimina
  7. Hola!! Bon any a tothom!! Nosaltres vam entrar l'any menjant una pasta amb salmó i espàrregs que estava riquíssima!! i per rematar la nit... un gin!

    ResponElimina
  8. Bon any!! El dia de Nadal vam menjar sopa bruta feta per la mama i els caragols de la sopa farcits amb carn, després, cabridet rebossat al forn i d'acompanyament carxofes fregides amb "fua"...de postre el de sempre dels nadals, turrons i bombons! Molta sort a tots!!!;)
    laia wik.

    ResponElimina
  9. Bona tarda i Bon any 2012!!!!

    El menú per aquestes festes a casa meva és:
    1r Crema de sopa amb galets i pilotes
    2n Rap amb salsa de romesco
    3r Cabrit arrebossat
    Postres: Rosquilles, torrons, neules i bombons.
    Qua acabeu de passar unes bones festes!!!
    A disfrutar s'ha dit!!!!!

    Marta B.

    ResponElimina
  10. El menu de Nadal a casa la meua iaia es este: vermutet variat, sopa de galets, escudella, canalons i rostit de pollastre. I de postre torrons, neules i bombons i per beure cava!!

    ResponElimina
  11. Com que participo l'ultim dia del concurs i les festes son pràcticament acabades, em salto una mica les normes establertes i en lloc d'enviar-vos un plat de festa ho faig amb un plat de diari, crec que força original i molt adequat per a la setmana entrant en que qui més qui menys estarem de regim.
    La propera convocatòria ja ho faré amb un plat de festa amb foto inclosa. Estic pensant que ho puc fer amb una crema d'ametles ja que a casa és un clàssic de la nit de Nadal.

    Aquesta recepta es força inèdita i deliciosa. Ja la feia la meva avia la va continuar la meva mare i actualment la fem sovint a casa. Dic lo de inèdita per que he preguntat per aquesta a familiars i gent del meu entorn i no he trobat mai ningú que la conegui, i em sorprèn ja que a casa ha estat sempre un plat molt habitual que agrada a tothom.
    Es un primer plat de diari molt senzill però molt bo.

    Pataca amb albergínies

    Ingredients

    Pataques
    Albergínies
    Alls
    Oli
    Sal

    (Com a plat de verdura que és no us puc donar unes proporcions exactes dels dos ingredients principals, si una orientació que vindria a ser 60% pataca 40 % albergínia, però si volem menys pataca i fem 50, 50 continuarà estant bé igualment.)

    Elaboració

    Posem una olla al foc amb l'aigua suficient per bullir la pataca junt amb l'albergínia. Pelem les pataques les trossegem a daus grossos i fem el mateix amb les albergínies, la pell d'aquestes es perfectament comestible però podem treure-la tota o parcialment, a casa tenim la costum de treure'n unes quantes tires de cada una.
    Posem la pataca a bullir i uns minuts després i afegim l'albergínia, quan tots dos ingredients estiguin tous els retirem i els passem a una escorredora, una volta treta l'aigua ho passem a un vol, i posem la sal i amb l'ajuda per exemple d'una forquilla ho fem puré, no ha de quedar necessàriament molt fi.
    Seguidament agafarem uns quants grans d'all i els fem a làmines o juliana, la quantitat al gust, ha de donar sabor al puré.
    Tot seguit posem una paella al foc amb l'oli necessari per al volum de puré que temin i quan estigui calent i tirem els alls i els deixem enrossir, a continuació amb l'oli ben calen ho posem al puré ho remenem bé i llest. Us asseguro que és deliciós.
    Xavier Fabregat

    ResponElimina
  12. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  13. Aquests nadals he menjat molt, però us diré el que vaig menjar el dia 1, canalons de carn de la mama ben farcidets de formatge mmmmm, i pollastre al forn amb patates i carloteta!!!! Buniiiissiiim!!!! Feliç 2012 SaliOli!!!!!

    Tiff

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...