dimarts, 2 d’agost del 2011

Coca de pernil amb rúcula i parmesà


Hola a tots! perdoneu aquest "parón" que hem tingut...ja sabeu...és estiu i amb qualsevol cosa passes...la veritat es que feia dies que voliem penjar alguna cosa però entre unes coses i altres van passant els dies i...jeje...però bueno aquí teniu un altre cop una recepta més que crec que no us decepcionarà gens ni mica i que espero pugui compensar la nostra absència d'aquests dies...


Fa uns dies vaig passar un cap de setmana a Mallorca i sopant en una pizzeria hem van servir una pizza molt semblant que vaig trobar boníssima i que sens dubte no hem va deixar indiferent!!! Trobo que és una bona recepta per fer a l'estiu...podria dir que es com menjar amanida amb pa amb tomàquet i pernil...com sempre, ja sabeu que acabo adaptant els plats a la meva manera...aquesta coca (o pizza) ens la vam menjar ahir en companyía de dos amics (Ivan i Sílvia) que hem van convidar a sopar pero vam acabar tots a la cuina...no sabíem que fer i hem va venir al cap aquesta pizza que hem vaig menjar a la vora d'un port pesquer d'un poblet de Mallorca...ens vam posar i us puc asegurar que va quedar boníssima i és molt fàcil de fer!!!proveu-la i de ben segur que no us arrepentiu!!!!


Ingredients:
1 base de pizza fresca o 1 full d'hojaldre
1 pot de tomàquet natural (sencer a poder ser)
2-3 tomàquets d'amanir
rúcula
pernil (com més bo sigui millor)
parmesà ratllat o en escames
orenga
oli


Elaboració:
Retireu l'aigua del tomàquet natural i xafeu-lo amb l'ajuda d'una forquilla. Esteneu la base de pizza o hojaldre en una plata de forn (us recomano estirar-la una mica per a que quedi més fineta i cruixent), repartiu el tomàquet per sobre i afegiu una mica d'orenga i un rajolí d'oli. Preescalfeu el forn a 180ºC i coeu fins que estigui ben cruixent.
Retireu del forn i poseu la rúcula a sobre, els tomàquets tallats a rodanxes o dauets i els talls de pernil (jo un cop havia posat la rúcula i el tomàquet ho vaig amanir una mica). Per últim espolvoregeu amb el parmesà ratllat i/o escames de parmesà i serviu! 
Com a consell us recomano coure la base tota d'una peça i llavors (abans de posar la resta d'ingredients) tallar-la fent porcions individuals ja que un cop ho afegiu tot és bastant més complicat de tallar!
Espero que us agradi i que us animeu a provar-la i que, sobretot, ens expliqueu com ha anat!


Bona nit a tots i fins aviat!!!!


Sandra

2 comentaris:

  1. A Roma vam menjar una pizza de pernil, rúcula i parmesà. Vindria a ser com aquesta coca. La diferència era que el parmesà en comptes de ratllat era a trossets finets. Boníssima.

    ResponElimina
  2. la que hem vaig menjar jo a a mallorca també portava el parmesà a trossets però aquest dia vam tirar del que teníem...ratllat o a trossets...mmmm...boníssima!!!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...