dissabte, 12 de març del 2011

Galetes decorades







Bona nit un altre cop.


La setmana passada vam batejar a Pol. Bé el vam batejar, i vam celebrar que li faltaven 2 dies per al seu primer aniversari. Vam fer-ho en companyia de tota la familia (o de quasi tota, ja els que viuen més lluny no van poder venir) i vam passar un dia molt bo. A més va fer un dia radiant que ho va acabar d'arrodonir. 


Només us volia ensenyar les galetes que vam fer com a detall del bateig. I dic vam fer, per què vaig tenir l'ajuda de la meva germana Sandra i del meu marit Xavier, ja que si no no sé si hagués arribat a temps. 


No us explicaré com ho vam fer, ja que en aquesta web de elrincondebea teniu uns tutorials fantàstics i amb tots els passos a seguir. Seguiu aquest link per veure la recepta de la masa i aquest per veure la recepta de la glasa. Bea m'ha ensenyat tot el que sé sobre galetes decorades, i t'ho explica tant bé, que de seguida et venen ganes de fer-les. Animeu-vos, que no són difícils, i els resultat val la pena. Només heu de posar-hi imaginació. I qualsevol ocasió serà bona per a fer unes bones galetes decorades.


Gràcies a tots.

1 comentari:

  1. hola, nosaltres ho vam celebrar fa poc amb els avis de la criatura, que segur que en pol està ja encara més guapo ara que a la foto, la galeta encara no ens l'hem menjada, la veritat es que fa respecte menjar-se una cosa tan ben feta, però estic esperant la recepta de flam de formatge que l'orgullosa àvia va dir que us demanaria de penjar
    m'he fet seguidora vostra, així no em perdo cap de les noves entrades ^^

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...