dimarts, 5 de novembre de 2013

Sorteig tercer aniversari del bloc! The best is yet to come!

Doncs si, ja fa més de tres anys que vam començar amb aquesta aventura del bloc! Durant aquest temps hem tingut èpoques de moltes publicacions i èpoques de molt desapego amb el bloc...però, sigui com sigui, ho hem disfrutat molt! i ho continuarem fent! Fa uns dies vam anunciar la nostra transformació del bloc i crec que l'acollida ha estat magnífica! Cada cop estem més contentes amb el canvi!

Avui us portem una frase que m'encanta en forma de làmines tipogràfiques! Una frase que crec que tots ens hauríem de posar al cap cada matí! Perquè l'esperança és la última cosa que hem de perdre! The best is yet to come! Això diem nosaltres, si us ha agradat salioli fins ara... prepareu's!!! el millor està per arribar! Perquè cada dia ens hem de superar una mica, no?? Escolliu el vostre color, imprimiu-la i poseu-la allà on més us agradi per a què no se us oblidi!!Un bon exemple d'aquesta filosofia crec que són Javi i Angi de Mr. Wonderful, no us sembla?? No us he d'explicar res que ja no sapigueu sobre ells no?? A tots ens cau la baba amb els seus productes! Tenen un no se que que que se jo! Per això hem pensat que per celebrar aquest tercer any, els més de 500 seguidors al facebook, la nova versió millorada de salioli....i tot allò que vulgueu celebrar amb nosaltres...que millor que sortejar un calendari Mr. Wonderful per al 2014??? Model a escollir! De sobretaula o per  penjar a la paret, en català o castellà! Calendaris plens de frases motivadores i d'optimisme!

2014 va a ser un año genial - sobremesa
2014 va a ser un año genial - pared
En 2014 vas a conseguir todo lo que te propongas - sobremesa
En 2014 vas a conseguir todo lo  que te propongas - pared 
2014 serà un any genial - sobretaula
2014 serà un any genial - paret

Per participar només heu de:
- Seguir-nos a facebook
- Seguir-nos al nostre recent twitter ( no es obligatori però si ho feu tindreu doble participació)
- Omplenar el següent senzill formulari:


Ah! I no és obligatori per participar però si ens compartiu el post per les vostres xarxes socials us ho agrairem molt molt! 

El sorteig estarà obert des d'avui dia 5 de Novembre fins al dia 17 de Novembre a les 20h! Després processarem les dades i farem el sorteig per trobar el guanyador que publicarem el dia 18 de Novembre! A través del correu electrònic que ens faciliteu ens posarem en contacte amb vosaltres per demanar-vos les dades i enviar-vos el model que hàgiu escollit (subjecte a disponibilitat al moment del sorteig)! Només ens queda desitjar-vos molta molta sort i donar-vos les gràcies per ser-hi! 

Sort!

Laura i Sandra

PD. No es faran enviaments internacionals!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Pues si, ya hace más de tres años que empezamos con esta aventura del blog! Durante este tiempo hemos tenido épocas de muchas publicaciones y épocas de desapego con el blog...pero, sea como fuere, lo hemos disfrutado mucho! y lo continuaremos haciendo! Hace unos días anunciamos nuestra transformación del blog y creo que la acogida ha sido magnífica! Cada vez estamos más contentas con el cambio!

Hoy os traemos una frase que me encanta en forma de láminas tipográficas! Una frase que creo que todos nos tendríamos que poner a la cabeza cada mañana! Porque la esperanza es la última cosa que tenemos que perder! The best is yet to come! Esto decimos nosotras, si os ha gustado salioli hasta ahora... preparaos!!! lo mejor está por llegar! Porque cada día nos tenemos que superar un poco, no?? Escoged vuestro color, imprimid la lámina y ponedla allá donde más os guste para que no se os olvide!!
Un buen ejemplo de esta filosofía creo que son Javi y Angi de Mr. Wonderful  no os parece?? No os tengo que explicar nada que ya no sepáis sobre ellos no?? A todos nos cae la baba con sus productos! Tienen un no se que que que se yo! Por eso hemos pensado que para celebrar este tercer año, los más de 500 seguidores en facebook, la nueva versión mejorada de salioli....y todo aquello que queráis celebrar con nosotros...que mejor que sortear un calendario Mr.Wonderful para el 2014??? Modelo a escoger! De sobremesa o para colgar a la pared, en catalán o castellano! Calendarios llenos de frases motivadoras y de optimismo!
2014 va a ser un año genial - sobremesa
2014 va a ser un año genial - pared
En 2014 vas a conseguir todo lo que te propongas - sobremesa
En 2014 vas a conseguir todo lo  que te propongas - pared 
2014 serà un any genial - sobretaula
2014 serà un any genial - paret

Para participar sólo tenéis que:
- Seguir-nos en facebook
- Seguir-nos en nuestro reciente twitter (no es obligatorio pero si lo hacéis tendréis doble participación)
- Rellenar el siguiente formulario:


Ah! Y no es obligatorio para participar pero si nos compartís el sorteo por vuestras redes sociales os lo agradeceremos mucho mucho! 

El sorteo estará abierto desde hoy en día 5 de Noviembre hasta el día 17 de Noviembre a las 20h! Después procesaremos los datos y haremos el sorteo para hallar al ganador que publicaremos el día 18! A través del correo electrónico que nos facilitáis nos pondremos en contacto con vosotros para pediros los datos y enviaros el modelo que hayáis escogido (sujeto a disponibilidad en el momento del sorteo)! Sólo nos queda desearos mucha mucha suerte y daros las gracias por estar ahí! 

Suerte!

Laura y Sandra

PD. No se harán envíos internacionales!!!


4 comentaris:

 1. Moltes felicitats! i aviam si tinc sort!
  genial el nou aire que li heu donat al bloc.
  petonets

  ResponElimina
 2. Magnífic sorteig i genial blog, m'hi apunto :)
  Petons!

  ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...