diumenge, 5 de juny de 2011

Flam de formatge

A petició d'una de les nostres seguidores aquí va una altra recepta... en aquest cas un flam de formatge que fa la meva mare i que està (com no...) boníssissimmmmm!!!! És ben fàcil així que us animo a que el proveu de fer!!!

Ingredients:
1 sobre de cuallada
300g de formatge philadelphia
1/2l nata líquida
1 got de sucre
1 got de llet

Elaboració:
Barregeu bé tots els ingredients en una cassola i poseu-ho a coure a foc lent. Quan trenqui el bull deixe-ho coure dos minuts més.
Després deixeu temperar la mescla i aboqueu-la en un motlle caramelitzat. Deixeu refredar a la nevera i llest per desentmotllar i servir!
És bastant cremós, no queda ben bé una textura de flam i es provable que es desmonti una mica pero tot i així es boníssim!

Salut!

Fins aviat!

6 comentaris:

  1. ¡Que bo, mare meva! I no s'ha d'enfornar¡fantástic! Refrescant i ràpid. Perfecte per gaudir de l'estiu.

    Una abraçada,

    ResponElimina
  2. M'encanten els flams!!! i mira, no n'he fet mai de formatge, així que la recepta se'n va directa a preferits per fer-la ben aviat, ha d'estar deliciós!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Eva si el fas ja ens expliques! A nosaltres (i a tothom que l'ha tastat) ens encanta!!! I sense forn!

      Elimina
  3. Amb formatge segur que està boníssim i molt gustós. moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets

    ResponElimina
  4. El de formatge m'agrada molt però el d'ou també així que em quedo amb els dos.;)
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...