Hola a tots. Aquest postre és potser un dels més clàssics. Però no per això és menys important ni menys bò. La meva mare el prepara el moltes ocasions, i sempre triomfa. A més, és tan fàcil... I amb una miqueta de nata muntada al voltant... exquisit!!!!
Ingredients
6 ous
1 l de llet sencera
6 cullerades soperes de sucre
1 rama de canyella
1 peladura de llimona
caramel per al fons (jo el compro fet, però també el podeu fer vosaltres)
Elaboració
Poseu en un bol la llet amb la rama de canyella i la peladura de la llimona i deixeu macerar una estoneta ( amb 20 minutets serà suficient). En un altre bol bateu els ous o el sucre. Reserveu.
Agafeu un motlle per al flam i cobriu el fons amb caramel. Nosaltres hem triat un motlle de plum cake gran, però també les podeu fer individuals amb flameres petites, o de la forma que més us agradi.
Precalenteu el forn a 180º.
Passats els 20 minuts, retireu la peladura de la llimona i la canyella de la llet, i mescleu conjuntament amb els ous. Pleneu les flameres amb aquesta mescla, i poseu al forn al bany maria. Hauran d'estar al forn fins que punxeu i surti net. El temps de cocció variarà depenent del recipient, però per aquest motlle necessitereu aprox. 25 minuts.
Proveu-lo. Ja veureu que fàcil i sobretot, que bò!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)