diumenge, 15 de maig del 2011

Flam d'ou



Hola a tots. Aquest postre és potser un dels més clàssics. Però no per això és menys important ni menys bò. La meva mare el prepara el moltes ocasions, i sempre triomfa. A més, és tan fàcil... I amb una miqueta de nata muntada al voltant... exquisit!!!!

Ingredients
6 ous
1 l de llet sencera
6 cullerades soperes de sucre
1 rama de canyella
1 peladura de llimona
caramel per al fons (jo el compro fet, però també el podeu fer vosaltres)

Elaboració
Poseu en un bol la llet amb la rama de canyella i la peladura de la llimona i deixeu macerar una estoneta ( amb 20 minutets serà suficient). En un altre bol bateu els ous o el sucre. Reserveu.
Agafeu un motlle per al flam i cobriu el fons amb caramel. Nosaltres hem triat un motlle de plum cake gran, però també les podeu fer individuals amb flameres petites, o de la forma que més us agradi.
Precalenteu el forn a 180º.
Passats els 20 minuts, retireu la peladura de la llimona i la canyella de la llet, i mescleu conjuntament amb els ous.  Pleneu les flameres amb aquesta mescla, i poseu al forn al bany maria. Hauran d'estar al forn fins que punxeu i surti net. El temps de cocció variarà depenent del recipient, però per aquest motlle necessitereu aprox. 25 minuts.

Proveu-lo. Ja veureu que fàcil i sobretot, que bò!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...