Ingredients (per a 4 persones):
2 albergínies
200g de pernil salat
1 ceba
sal
oli
Per a la beixamel: farina, llet, mantega i sal.
Formatge ratllat per gratinar
Elaboració:
Partiu les albergínes a la meitat (a lo llarg) i marqueu la polpa amb un ganivet (fins arribar a la pell per evitar que es trenqui) formant uns quadrets per a que es cogui millor, poseu un rajolí d'oli i coeu-les al forna a 180ºC fins a que estigui tova. Quan ja estiguin cuites les albergínies deixeu-les refredar per poder treure la polpa amb l'ajuda d'una cullera reservant les pells.
A banda, sofregiu la ceba tallada a quadrets o ratllada fins que es faci rossa, afegiu llavors la polpa de l'albergínia i doneu unes voltetes per barrejar-ho tot bé. Finalment tireu el pernil tallat a trossets.
Amb aquesta mescla farciu les pells i poseu per sobre una mica de beixamel i formatge ratllat i gratineu al forn.
Ja estan llestes per servir!!!
Us recordo com fer la beixamel: en una casola poseu dues cullerades de mantega i desfeu-la. Afegiu tres cullerades de farina i remeneu bé. Afegiu 3/4l de llet a poc a poc i remeneu fins que espessi. Podeu ajudar-vos amb la baterdora per a que no quedin grumolls. Per últim afegiu un polsim de sal.
Salut i fins aviat!
Sandra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)