Aquí va una altra recepta d'aquelles faciletes i resultones...per quedar bé en qualsevol ocasió...i a més a més molt bona!!!
Ingredients (per a 4 racions):
una mica d'escalivada
formatge de rulo de cabra
crema de llet
1 placa d'hojaldre (com sempre us recomano millor que sigui fresc)
Elaboració:
Talleu la pasta de full en 8 triangles iguals:
Agafeu un triangle i poseu-lo sobre la plata de forn folrada amb paper vegetal, poseu una mica d'escalivada a sobre sense arribar a les vores i tres o quatre trossets de formatge de cabra.
Després cobriu amb una altre tiangle i selleu els dos triangles formant una cresta amb l'ajuda de les mans. Feu el mateix amb la resta de triangles.
Pinteu amb ou batut i poseu-ho al forn uns 12-15min. previament preescalfat a 220ºC.
A banda feu una salsa amb la crema de llet on heu de desfer una mica de formatge de cabra (en poseu més o menys depenent del sabor que voleu que agafi).
Només us queda emplatar i servir...ho podeu menjar fred o calent...jo ho he provat i era tebi i m'ha semblat boníssim! Us pot servir com a primer, segon plat o fins i tot (si feu els triangles més petits) com a aperitiu!
Espero que us hagi agradat!
Fins aviat!
Sandra
Ingredients (per a 4 racions):
una mica d'escalivada
formatge de rulo de cabra
crema de llet
1 placa d'hojaldre (com sempre us recomano millor que sigui fresc)
Elaboració:
Talleu la pasta de full en 8 triangles iguals:
Agafeu un triangle i poseu-lo sobre la plata de forn folrada amb paper vegetal, poseu una mica d'escalivada a sobre sense arribar a les vores i tres o quatre trossets de formatge de cabra.
Després cobriu amb una altre tiangle i selleu els dos triangles formant una cresta amb l'ajuda de les mans. Feu el mateix amb la resta de triangles.
Pinteu amb ou batut i poseu-ho al forn uns 12-15min. previament preescalfat a 220ºC.
A banda feu una salsa amb la crema de llet on heu de desfer una mica de formatge de cabra (en poseu més o menys depenent del sabor que voleu que agafi).
Només us queda emplatar i servir...ho podeu menjar fred o calent...jo ho he provat i era tebi i m'ha semblat boníssim! Us pot servir com a primer, segon plat o fins i tot (si feu els triangles més petits) com a aperitiu!
Espero que us hagi agradat!
Fins aviat!
Sandra
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Gràcies per deixar el teu comentari! Els llegim tots i ens encanten!!! :)
Gracias por dejar tu comentario! Los leemos todos y nos encantan!!! :)