Ja us he avançat pel facebook que tenia una carabassa de 6,7kg per treure-li suc no?? Doncs aquesta es una de les tres receptes que he fet (de moment, perquè la carabassa encara no s'ha acabat)...
M'encanta la carabassa i m'encanta la crema de carabassa, de fet, m'agrada molt el puré de verdures, sigui del que sigui! El problema està en que a casa només m'agrada a mi la carabassa i per això no en fem mai.. :(
Però avui m'he sortit amb la meva!!!
Vaig descobrir aquesta recepta online fa temps i des de llavors sempre que l'he fet (poques vegades per desgràcia) la faig servir. Boníssima! Molt molt fineta i suau! La veritat es que no recordo de quin bloc o pàgina la vaig treure...tinc els 4 ingredients anotats en un paper de qualsevol manera...la elaboració és ben senzilla...Així que aprofito aquesta entrada per a que quedi constància de la recepta i no perdre-la! I de passada participem també a la recepta del 15 d'aquest mes!
Ingredients:
500g de carbassa (néta)
1-2 patates
3-4 pastanagues
1 porro
nata líquida
sal i oli
Elaboració:
Talleu totes les verdures a daus i poseu-les en una olla exprés, cobriu-les d'aigua, saleu i tireu un xorret d'oli. Després tapeu i coeu segons el funcionament de la vostra olla. Quan estigui retireu part del caldo i tritureu. Afegiu caldo segons us agradi més o menys espessa. Per últim, afegiu un xorret de nata líquida (100-150ml) i rectifiqueu de sal! I ja està a punt per servir! Li van molt bé uns crostonets de pa al damunt.
Avui una de molt senzilleta eh?? No us queixareu! Les altres són una mica més elaborades...una dolça i una salada...ja us aniré explicant!
Bona nit!
Sandra
PD: Gràcies Rafel per la supercarabassa!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
Me encanta la calabaza y me encanta la crema de calabaza, de hecho, me gusta mucho el puré de verduras, sea de lo que sea! El problema está en que en casa sólo me gusta a mí la calabaza y por eso no hacemos nunca.. :(
Pero hoy me he salido con la mía!!!
Descubrí esta receta online hace tiempo y desde entonces siempre que la he hecho (pocas veces por desgracia) la uso. Buenísima! Muy muy fina y suave! La verdad es que no acuerdo de qué blog o página la saqué...tengo los 4 ingredientes anotados en un papel de cualquier manera...la elaboración es muy sencilla...Así que aprovecho esta entrada para que quede constancia de la receta y no perderla! Y de paso participamos también en La Recepta del 15 de este mes!
Ingredientes:
500g de calabaza (limpia)1-2 patatas
3-4 zanahorias
1 puerro
nata líquida
sal y aceite
Elaboración:
Cortáis todas las verduras a dados y las ponéis en una olla express, las cubrís de agua, saláis y echáis un chorrito de aceite. Después tapáis y cocéis según el funcionamiento de vuestra olla. Cuando esté retiráis parte del caldo y trituráis. Añadid caldo según os guste más o menos espesa. Por último, añadid un chorrito de nata líquida (100-150ml) y rectificáis de sal! Y ya está a punto para servir! Le van muy bien unos picatostes encima.
Hoy una de muy sencillita eh?? No os quejaréis! Las otras son algo más elaboradas...una dulce y una salada...ya os iré explicando!
Buenas noches!
Sandra
Com pot ser que no us coneixés abans? Sóc la Cinta, del Perelló. Em quedo a xafardejar, si us apeteix passar pel meu bloc: www.trossetsdecuina.cat! una abraçada
ResponEliminaHola Cinta! Doncs no, no ens coneixiem...ara m'he passat pel teu bloc i tot fa una pinta estupenda! Encantada! Segur que podem compartir moltes coses bones!
EliminaMuy suave y buena.
ResponEliminaPues si! A mi me encanta!!!
EliminaNoies, noies... no sabria pas amb quina recepta quedar-me de totes les que heu enviat, em sembla que em quedo a fer un tastet de totes! mmmmmmm
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petons
Sandra