A petició d'una de les nostres seguidores aquí va una altra recepta... en aquest cas un flam de formatge que fa la meva mare i que està (com no...) boníssissimmmmm!!!! És ben fàcil així que us animo a que el proveu de fer!!!
Ingredients:
1 sobre de cuallada
300g de formatge philadelphia
1/2l nata líquida
1 got de sucre
1 got de llet
Elaboració:
Barregeu bé tots els ingredients en una cassola i poseu-ho a coure a foc lent. Quan trenqui el bull deixe-ho coure dos minuts més.
Després deixeu temperar la mescla i aboqueu-la en un motlle caramelitzat. Deixeu refredar a la nevera i llest per desentmotllar i servir!
És bastant cremós, no queda ben bé una textura de flam i es provable que es desmonti una mica pero tot i així es boníssim!
Salut!
Fins aviat!
¡Que bo, mare meva! I no s'ha d'enfornar¡fantástic! Refrescant i ràpid. Perfecte per gaudir de l'estiu.
ResponEliminaUna abraçada,
puc donar fe, es gairebé adictiu
ResponEliminaM'encanten els flams!!! i mira, no n'he fet mai de formatge, així que la recepta se'n va directa a preferits per fer-la ben aviat, ha d'estar deliciós!!
ResponEliminaEva si el fas ja ens expliques! A nosaltres (i a tothom que l'ha tastat) ens encanta!!! I sense forn!
EliminaAmb formatge segur que està boníssim i molt gustós. moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets
ResponEliminaEl de formatge m'agrada molt però el d'ou també així que em quedo amb els dos.;)
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.