En aquesta ocasió us presentem una recepta que no falla mai. És molt fàcil de preparar, i a més és boníííííííssima!!!!! Es tracta dels saladitos, que els podeu fer del que més us agradi. En aquesta ocasió els hem preparat d'olives, Frankfurt, anxoves i formatge i pernil cuit. Ja fa temps que els vam descobrir, i són ideals per a qualsevol celebració, aperitiu, berenar, ... Us encantarà!!!!!
INGREDIENTS:
1 placa de pasta de full
Per al farcit:
1 saltxitxa Frankfurt
1 pot d’olives farcides
1 tall de pernil cuit i 1 de formatge
3 anxoves
ELABORACIÓ:

Estireu la placa de pasta de full que heu comprat en qualsevol supermercat. Talleu-la en quatre parts iguals (per la meitat, i després un altre cop per la meitat).
Estireu la placa de pasta de full que heu comprat en qualsevol supermercat. Talleu-la en quatre parts iguals (per la meitat, i després un altre cop per la meitat).
Ja només queda que ho poseu al forn que prèviament haureu escalfat a 180º-190º, uns 15 minuts aproximadament. Aneu vigilant, ja que cada forn és un món, però quan veieu que comença a estar doradet és hora de treure-ho, ja que si no es ressecarà massa.
Només us quedarà posar-ho en una plàtera ben bonic, i teniu èxit assegurat. Esperem que ho proveu i que ens expliqueu els resultats.
mmmm jo els he provat i son bonisims!!!!
ResponElimina