dilluns, 31 de desembre de 2012

Cupcakes amb licor de crema d'arròs per acomiadar el 2012!!!!

4 comentaris:

Doncs si! El 2012 s'acaba...alguns ho estareu desitjant, a d'altres, aquest any us haurà portat coses fantàstiques...però, sigui com sigui, en unes hores li posarem fi!!! Esteu preparats??? Ja teniu les vostres millors gales preparades?? Jo més o menys...jeje!! 

Espero que aquesta nit la disfruteu! I sobretot recordeu que lo més important és passar-ho bé i compartir-la amb amics i familiars per entrar al 2013 amb bon peu!!! 

La nostra aportació per acomiadar l'any són aquests cupcakes fets amb crema de licor d'arròs, un producte de les nostres terres! El que sigueu de la zona el podeu comprar a La Botiga del Riu d'Amposta! Boníssim! Ideal per fer un xopet en aquestes sobretaules que tant ens agraden!

La recepta es una adaptació d'una recepta de Alma de Objetivo Cupcake perfecto que ella va fer amb crema d'orujo...jo l´únic que vaig fer va ser cambiar la crema d'orujo per la crema de licor d'arròs! I tachan!!!!

Ja no m'enrotllo més...que no tinc gaire temps i moltes coses a fer!!! Que els vostres millors desitjos es facin realitat aquest any que entra!!! Nosaltres esperem millorar i compartir moltes més receptes amb tots vosaltres!!! Feliç 2013 saliolieros!!!! 

Sandra

PD: compte amb el raïm!! Jo com cada any me'l menjaré tot!!! Manies...

---------------------------------------------------------------------------------------------

dilluns, 24 de desembre de 2012

La NO recepta de Nevaditos i Bon Nadal!!!

2 comentaris:

Els que ens seguiu per facebook ja sabeu que aquesta recepta se'm va resistir! :( Aquest any tenia (i continuo tenint tot i que després de la experiència amb els nevaditos una mica menys) ganes de fer receptes tradicionals per Nadal. No he tingut temps de gairebé res encara però encara queden uns quants dies per davant! He preparat ja un torró tipus Suchard boníssim i sobretot facilíssim (trobareu la recepta que he fet servir aquí) i aquest fracàs de Nevaditos...No sé que ha pogut fallar perquè m'he mirat i remirat la recepta i vaig seguir els passos "de pe a pa". Com veieu l'aspecte es fantàstic i la textura i tot ha quedat molt encertada però el sabor a mi no m'ha acabat de fer el pes...

Tot i així, i com no sé si tindré temps abans de Nadal de preparar, fotografiar i penjar alguna cosa bona he volgut compartir aquesta foto amb tots vosaltres per desitjar-vos un Bon Nadal!!! Dels errors també s'aprèn no??jeje!! No patiu que ho tornaré a intentar...si una cosa tinc es que sóc moooolt cabuda! Tinc en ment un munt de coses per aquests dies i espero poder anar compartint-les! Tot i que no sempre tenim el temps que voldríem però s'intentarà!!!

Pues això! Que passeu un Bon Nadal! Que el tió us cagui moltes coses, que el Pare Noël (els que us hagueu americanitzat ja) us porti molts regals i sobretot disfruteu de la familia, de les menjades i sobretaules (que són lo millor d'aquests dies) i de la il·lusió dels més petits !!! Que la màgia del Nadal ompli les vostres cases!!!

Bon Nadal!!!!

Sandra (i Laura també us desitja un Bon Nadal a tots!)

dimecres, 12 de desembre de 2012

Pastís de pirata per al primer cumple de Noël

12 comentaris:

Tot i que ja us vam avançar una foto pel facebook teníem aquesta entrada pendent! Últimament us tenim una mica abandonats però es que no tenim temps de res!!! Que us he d'explicar no?? ufffff!!! passen els dies volant i pocs ratets que tenim lliures sempre estem trafegant amb una cosa o altra!! Per si no en teníem prou ara, a més a més, hem descobert el món del ganxet i del trapillo també!! Ja us vam explicar que vam fer un taller de trapillo no?? Doncs venen festes i hi ha regals a preparar!! jeje!! 
A veure si tornem a agafar el fil i si aquests dies de festa que venen tenim més ratets lliures...cada dia veig noves publicacions a blocs dels que seguim amb coses nadalenques precioses i em fa una rabia no tenir un ratet per fer cosetes també!!! Tot aquest món blocaire i reposteril (sobretot) està arribant a un nivell que em té bocabadada!!! Gairebé puc dir que em fa vergonya publicar aquest pastís! jeje!! Però com ja sabeu no som expertes en aquest món així que estem contentes i orgulloses del resultat!!! :)

Aquest pastís el vam preparar el cap de setmana passat per al cumple de Noël (el fillol de la meva germana Laura i el meu nebot) que feia un anyet! A part del pastís vam fer uns red velvet cupcakes que vam decorar amb uns toppers moníssims que vam trobar aquí, unes guirnaldes tretes de la mateixa pàgina, un parxe pirata per a cada nen que vam preparar amb feltre i per a Noël un gorro pirata que no li va durar ni dos minuts posat!jeje! 

La idea del pastís la vam treure de Pilar de Tartas y nubes de azúcar. Podeu trobar la seva aquí. D'entre tot lo que vam veure va ser la que més ens va agradar! No podiem fer un pirata molt macarra...que només feia un any!!!jeje!! Tot i que a la foto no es vegi també portava arrecada el nostre! A les galletes ja no vam arribar...

Aquí us deixo una foto mentre estava farcint i cobrint el pastís de tres pisos que mai us deixem fotos dels preparatius! això es per compensar...


El biscuit el vam fer de vainilla (recepta que ens va facilitar Ara al curs que vam fer amb ella) que vam humitejar amb un almíbar i el fam farcir amb melmelada de frambuesa i amb un buttercream de vainilla també (recepta de Alma que ja hem fet servir varies vegades). Personalment em va agradar infinites vegades més el devil's chocolate cake però tenir nebots als que no els agrada la xocolata no ajuda...

No tenim fotos decents del cumple així que millor no les posem! :)

Aviat tenim el de la Nere de cumple i ens ha demanat les Monster High! A veure que surt!

Petonets!

Sandra



dilluns, 3 de desembre de 2012

Carbassó amb mató i tomàquets secs - La Recepta del 15 de Desemebre (la última??)

16 comentaris:

Diumenge passat, després de sortir del Bcn&Cake, vam anar a dinar al centre comercial Las Arenas abans de marxar cap a caseta. Vam escollir el Mussol per dinar, restaurant que us recomano molt moltíssim! A més a més tenen diferents restaurants repartits per Barcelona...una relació qualitat/preu molt bona, bon servei i bon menjar! Nosaltres vam sortir encantades...doncs bé, una de les especialitats de la casa era un entrant similar a aquest que avui us porto i que nosaltres, evidentment, vam demanar... Un entrant molt senzill, diferent, però molt vistós i, sobretot, molt bo! A més a més, depèn de com el presenteu pot ser més informal o super sofisticat! Per aquests dies de festa, en versió canapès pot ser una molt bona idea no us sembla?? Se m'acut un cop més fer servir el carbassó de substitut del pa com ja vam fer amb l'hamburguesa light i a sobre posar els altres ingredients i fer-ho més en mode individual, que trobeu??

Aprofitant aquesta idea participem amb aquesta recepta a l'últim repte de la Recepta del 15 (de moment)...ens fa molta pena dir-los adéu, sobretot perquè nosaltres no fa gaire que hi participem i perquè era una activitat superinteressant! però es comprensible totalment...segurament ells no esperaven tot aquest èxit que han tingut i la veritat es que hi ha tota una feinada darrera que deunidó!!Si a nosaltres alguns dies ens costa tirar endavant el bloc no em vull imaginar un projecte així...Així que només ens queda donar-los les gràcies per totes aquestes receptes compartides i per la feina ben feta!!! I no direm adéu...un arreveure??


Anem a la recepta (entrant per a 4 persones):

Ingredients:
1 carbassó
3-4 tomàquets secs
mató
un grapadet de pinyons
sal i oli
reducció de vinagre de balsàmic de Mòdena (opcional)

Elaboració:
Primer que res poseu a hidratar amb aigua tèbia els tomàquets (una mitja horeta com a mínim).
Mentrestant netegeu el carbassó i talleu-lo a rodanxes o en tires longitudinals per coure'l a la planxa. No han de ser molt dobles però tampoc molt fines. Saleu el carbassó i passeu-lo per la planxa fins que estigui cuit. Allà el feien a la brasa...evidentment, guanya, però a falta de pan...

En una paella a banda, torreu els pinyons fins que estiguin daurats.

Passat el temps mínim retireu els tomàquets de l'aigua i assequeu-los amb un paper absorbent i talleu-los a trossets o tiretes petites.

Ja només us queda muntar el plat! Molt fàcil no?? Per fer-ho heu de disposar un llit de carbassó al fons del plat, a sobre posar-li una cap de mató i al capdamunt repartiu el tomàquet i els pinyons. Una mica d'oli i sal i plat a punt! Si volguéssiu podríeu posar-li un raig de reducció de vinagre de Mòdena per sobre. A la foto no el veieu però jo en vaig afegir després i també li dona el toquet!

Bona setmaneta i bon pont (si en teniu)!

Sandra


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...